Ήττα για τον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό με 65 – 101

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε σήμερα από τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Basket League με 65 – 101

Ένας Πανιώνιος άστοχος που το μόνο που κατάφερε ήταν να είναι ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Στα επόμενα δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός έκλεισε την άμυνα και έδωσε το εξωτερικό σουτ στον Πανιώνιο αλλά οι παίκτες του Πανιώνιου είχαν μεγάλη αστοχία.

Χαρακτηριστικό είναι ο μονοψήφιος αριθμός πόντων του Μπέρι (7) που σήμερα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν βοήθησε τον Πανιώνιο ως πρώτος σκόρερ της Λίγκας.

Ο Πανιώνιος στο α’ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό όπου και ήταν μόλις 1 πόντο πίσω στο σκορ (19-20).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τόσο ο Μπέρι όσο και ο Ντόρσεϊ δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να βρεθεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κοντά στο σκορ. Έτσι βρήκε το ημίχρονο τον Ολυμπιακό μπροστά με δέκα πόντους 37-47.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο δήμος του Παλαιού Φαλήρου και ο δήμαρχός του κύριος Διονύσης Χατζηδάκης τίμησε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου τον Στάθη Χάϊτα, τον Γιώργο Δέδε, τον Γιώργο Σκρέκη, τον Χρήστο Εμβολιάδη και τον μεγάλο Δημήτρη Μαυρίκη.

Να πούμε ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου που έχει αγωνιστεί για τα χρώματα του Πανιώνιου στον κλασικό αθλητισμό.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έκλεισε την άμυνά του και έδωσε το σουτ στον Πανιώνιο αλλά οι παίκτες του Πανιώνιου ήταν πολύ άστοχοι και ο Ολυμπιακός άνοιξε την διαφορά στους +22 πόντους ένα λεπτό πριν την λήξη του δεκαλέπτου. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πανιώνιος στο τρίτο δεκάλεπτο έβγαλε μόλις 4 πόντους έναντι 20 πόντων του Ολυμπιακού.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε την καλή άμυνα και την ευστοχία του και με μία διαφορά +36 πόντους επικράτησε του Πανιώνιου με 65 – 101 στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν»