ΠΟΛΟ

Ήττα για τον Πανιώνιο από την Βουλιαγμένη

0

Η ομάδα πόλο του Ιστορικού έχασε από την Βουλιαγμένη μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο της Αρτάκης με 2-8

Οι πολίστες του Δήμου είχαν σήμερα να αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης έτσι δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είχε και μία απώλεια της τελευταίας στιγμής όταν ο Ματία Μπργκούλιαν τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης στο γυμναστήριο, αποκομίζοντας θλάση στον προσαγωγό.

Έτσι ο Πανιώνιος ενώ στο πρώτο οκτάλεπτο κράτησε την άμυνα ανέπαφη, έχασε πέναλτι που κέρδισε και έτσι το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με 0-0

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη κατάφερε να βρεθεί γρήγορα μπροστά με ένα γκολ του Καπότση και ένα γκολ του Σολονάκη τρία λεπτά πριν την λήξη του δεύτερου οκταλέπτου.

Αλλά ήρθε και ένα πέναλτι όπου ο Καπότσης έκανε το 0-3 και δυο λεπτά και σαράντα εννέα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Χρυσοπάθης έκανε το 0-4.

Στη λήξη του ημιχρόνου ο Πανιώνιος με τον Ποταμιάνο κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ σε 1-4.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος ξεκίνησε με ένα γκολ και συγκεκριμένα ο Φαναριώτογλου έκανε το 2-4.

Οι δύο ομάδες είχαν πολλές τελικές αλλά καμία δεν μπορούσε να πετύχει γκολ. Στα 2:33 πριν την λήξη του τρίτου οκταλέπτου όμως η Βουλιαγμένη με μία προσπάθεια του Γούβη έκανε το 2-5. Έτσι και έληξε το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος δεν είχε τις δυνάμεις για να χτυπήσει και να μειώσει έτσι η Βουλιαγμένη κατάφερε και σημείωσε άλλα τρία γκολ με τους Σολονάκη, Αφρουδάκη και Χρυσοσπάθη και έτσι την βρήκε το τέλος του αγώνα νικήτρια με 2-8.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-4, 1-1, 0-3

Πανιώνιος(Δήμου): Ποταμιάνος 1, Φαναριώτογλου 1

Διαιτητές: Κουρτίδης, Δασκαλοπούλου

Ήττα για τις γυναίκες στο Βόλεϊ

Previous article

Ο Πανιώνιος, ο Χατζησαφί, και ο Τασουλής

Next article
Login/Sign up