Χουγκάζ: «Ο χρόνος ήταν εναντίον μας, αλλά υπάρχει δίψα από τους παίκτες μου»

Ο Κρις Χουγκάζ ο κόουτς του Ιστορικού για φέτος μιλά στην media day του Πανιώνιου όπου στάθηκε στο ρόστερ της ομάδας

Στη media day για τη δίψα και τη διάθεση των παικτών του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μίλησε ο Κρις Χουγκάζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Ιστορικού:

«Ο χρόνος ήταν εναντίον μας αλλά η διάθεση και η δίψα που βλέπω από τους παίκτες μου με κάνουν πολύ αισιόδοξο. Τις τελευταίες εβδομάδες προσθέτουμε παιδιά, αλλά πιστεύω ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για την επιστροφή του στον Πανιώνιο: «Δεν είναι επιστροφή. Θεωρώ ότι δεν έχω φύγει. Η σκέψη μου ήταν εδώ. Είμαι από μικρός εδώ. Τα παιδιά μου ξεκίνησαν εδώ, όπως και εγώ. Έχω νιώσει μεγάλες στιγμές, αλλά και δύσκολες. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ο Πανιώνιος και το όνειρό μου ήταν να δω την ομάδα ενωμένη, έναν ενιαίο Πανιώνιο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Για το ρόστερ των κυανέρυθρων: «Έχουμε 6 ξένους που ο τελευταίος μπήκε σήμερα στις προπονήσεις. Έχουμε και τους νέους παίκτες. Καταλαβαίνω το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει, αλλά η δίψα και το κίνητρο είναι σημαντικά για εμάς. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά βλέπω σημάδια βελτίωσης. Τέσσερα από τα δώδεκα παιδιά θα παίξουν για πρώτη φορά αντρικό και είναι από τις Ακαδημίες μας, κάτι που πολύ σημαντικό. Υπάρχει δυσκολία, αλλά αυτή η ομάδα έχει ιστορία και παράδοση, αλλά και πάθος και από αυτή εδώ τη γειτονιά και την ιστορία μας βοηθάει να σταθούμε σε δύσκολες καταστάσεις».

Για τη Basket League: «Η κατηγορία φέτος είναι πολύ δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική. Χρειάζεται να ενισχύσουμε το ελληνικό στοιχείο όλες οι ομάδες. Όταν βλέπω ταλέντο και κίνητρο δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».