ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουγκάζ: “Για εμάς είναι μόλις το πέμπτο παιχνίδι που δίνουμε μαζί”

0

Ο Κρις Χουγκάζ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη τύπου για τα πολλά λάθη του Πανιώνιου

“Τα 17 λάθη που κάναμε δεχτήκαμε 15 πόντους και 16 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ που χάσαμε” με αυτά τα λόγια ο Κρις Χουγκάζ αναφέρθηκε στην ήττα που δέχτηκε ο Πανιώνιος από τον νεοφώτιστο Ήφαιστο Λήμνου. Αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηφαίστου είπε ο Κρις Χουγκάζ στην συνέντευξη τύπου:

“Εύχομαι να έχει καλή χρονιά και ο κόσμος να απολαύσει την προσπάθεια της ομάδας. Εμείς αντέξαμε για ένα ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν βγήκαμε με την ίδια ενέργεια σε όλες τις αμυντικές τακτικές που είχαμε. Δεχθήκαμε 15 πόντους μετά από δικά μας λάθη και 16 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ.

Πρέπει να κοντρολάρουμε καλύτερα τον ρυθμό. Για εμάς είναι μόλις το πέμπτο παιχνίδι που δίνουμε σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που δουλεύουμε μαζί, που κάνουμε αυτό το νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και χρόνο. Είναι μια νέα προσπάθεια, με νέα παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει άμεσα να βρούμε άμεσα νίκες και λύσεις, όχι μόνο για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια.

Τα τρία επίσημα που έχουμε δώσει (με ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, Κύμη και Ήφαιστο Λήμνου στο Πρωτάθλημα) είναι απέναντι σε ομάδες με καλό ρόστερ. Συνεχίζω να πιστεύω στους παίκτες μου, στην ατμόσφαιρα που υπάρχει και τη διάθεσή τους να βελτιωθούν.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι ενωμένοι στον Πανιώνιο, για να κερδίσουμε τον αγώνα που έρχεται με τον Άρη».

Basket league: Ήφαιστος Λήμνου vs Πανιώνιος 86-64

Previous article

Πρεμιέρα με νίκη οι Κορασίδες Α και ήττα οι παίδες στο Βόλεϊ

Next article
Login/Sign up