ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Χαμηλά το κεφάλι με ταπεινότητα και προχωράμε…

0

Επιστροφή στην Αθήνα και από αύριο ξεκινούν για τον επόμενο στόχο τους παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ιστορικού

Ο Πανιώνιος μπορεί να κέρδισε στο 93′ τον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη, αλλά όλοι στον ιστορικό είναι προσγειωμένοι και πλέον σκέφτονται τον επόμενο αγώνα.

Πλέον δεν μας κάνει εντύπωση, μετά από δύο χρόνια που κανένας δεν μιλά για μεγάλες νίκες, για στόχους, και ότι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος όταν έχει αυτή την ομάδα. Ο Πανιώνιος έχει μάθει και έχει “καλλιεργήσει” μέσα στα αποδυτήρια από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του την σεμνότητα και την ταπεινότητα που πρέπει να δείχνει μια ομάδα πρωταθλητισμού. 

Ποτέ δεν βγήκε κανείς να πει για στόχους και ελπίδες πριν τελειώσει κάτι, είτε είναι Κύπελλο Ελλάδος, είτε είναι Πρωτάθλημα ή Ευρωπαϊκή θέση. Όλοι μα όλοι πάντα το ταμείο θέλουν να το κάνουν στο τέλος και αυτό είναι που τους δίνει την δύναμη για να αγωνίζονται για τον κρυφό τους στόχο. Ένα στόχο που κανείς δεν τον ξέρει και κανείς δεν τον αναφέρει γιατί ο Πανιώνιος πάντα θέλει να μιλά στο τέλος του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την Κυριακή παίζουμε έναν δύσκολο αγώνα με μια ΑΕΚ λαβωμένη μετά την τελευταία της νίκη επί του Ολυμπιακού. Μια ΑΕΚ που δεν έχει γευτεί την νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές. Εμείς δεν θέλουμε να αναστήσουμε καμία ομάδα νεκρή ή μισοπεθαμένη γιατί για εμένα πλέον η ΑΕΚ θα αρχίσει να πεθαίνει δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στον ρυθμό που θέλει ο πρωταθλητισμός, όπως φυσικά και άλλες “φούσκες” του Ελληνικού πρωταθλήματος που τις βλέπουμε στις πρώτες 8 αγωνιστικές να είναι ομαδάρες.

Ο κόσμος του ιστορικού πρέπει να δώσει το παρών την Κυριακή στην Νέα Σμύρνη και να γεμίσει το γήπεδο για να είναι ο 12ος παίκτης του Πανιώνιου απέναντι στην ΑΕΚ.

Όλοι πρέπει να είμαστε στις εξέδρες του γηπέδου για να φωνάξουμε για την ομάδα μας και να χειροκροτήσουμε την αιώνια αγάπη μας τον ιστορικό.

Αλλά πρέπει να είμαστε και για έναν ακόμα λόγο μέσα, για να προστατέψουμε την ομάδα από τους “δραγουμάνους” που θα είναι στις εξέδρες που μπορεί να προσπαθήσουν να μας κάνουν προβοκάτσιες με αντικείμενα για να τιμωρηθούμε. Προσοχή στο γήπεδο την Κυριακή και κοιτάμε παντού δεξιά μας και αριστερά μας.

Τα στιγμιότυπα του Άρης – Πανιώνιος 1-2(Vid)

Previous article

Όλοι βοηθάμε τον αθλητή του Ιστορικού

Next article
Login/Sign up