Η «Στρατηγός» Κατερίνα Σπαθάρου συνεχίζει στον Ιστορικό

Έναρξη προπονήσεων για τα αγωνιστικά ποδοσφαιρικά τμήματα
6 Ιουλίου 2018
Η «πρώτη» της νέας χρονιάς για τον Πανιώνιο
6 Ιουλίου 2018

Συνεχίζει η Κατερίνα Σπαθάρου και φέτος να προσφέρει στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού θα συνεχίσει να έχει την «Στρατηγό» της δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Σπαθάρου όπου ανανέωσε την συμφωνία της με τον Πανιώνιο και για φέτος.

Η ανακοίνωση της διοικούσας για την συμφωνία έχει ως εξής:

Είναι καθολική διαπίστωση ότι η περσινή πρώτη χρονιά  της Κατερίνας ΣΠΑΘΑΡΟΥ στον Πανιώνιο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η έντονη προσωπικότητα της πανέμπειρης γκαρντ έδωσε την ώθηση στην υπόλοιπη ομάδα να βγάλει στο γήπεδο το ανάλογο πάθος και δυναμισμό, αποδίδοντας παράλληλα ποιοτικό μπάσκετ και να φλερτάρει με τις πρώτες Θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στόχος που τελικώς επετεύχθη.

Ήταν επομένως διακαής πόθος της Διοικούσας Επιτροπής αλλά και του προπονητή μας Άγγελου Τσίκληρα να ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας με την (για πολλούς) MVP της περσινής σαιζόν για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ήταν ωστόσο και επιθυμία της ιδίας να συνεχίσει να ηγείται των προσπαθειών της ομάδας μας, αφού και εκείνη δήλωνε απόλυτα ευχαριστημένη από τη στάση και τη συνέπεια όλων των παραγόντων του ιστορικού κατά την περασμένη χρονιά.

Με τέτοια συνεπώς παρακαταθήκη αμφότερες οι πλευρές κατέληξαν σε νέα συμφωνία συνεργασίας για την επόμενη σαιζόν.

Στον Πανιώνιο αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για την επιλογή μας και φυσικά είμαστε βέβαιοι ότι ο “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” μας θα συντονισει και πάλι με μαεστρια τις προσπαθειες της ομαδας μας.

 

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Αρέσει σε %d bloggers: