Η Σταυροφορία της εξυγίανσης και οι Σταυροφόροι της

Σήμερα νίκησε η εξυγίανση του Ελληνικού πρωταθλήματος και μας έδειξαν τι είδους εξυγίανση ονειρεύονται στον Παναθηναϊκό

Θα ασχοληθούμε με τον διορισμένο διαιτητή των εξυγιαντών του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Γκράνας σήμερα έβγαλε με το παραπάνω το μεροκάματο που του έδωσαν τα «αφεντικά του» και έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό για να γευτεί μία φορά σε όλο το πρωτάθλημα την δεύτερη θέση που τόσα λεφτά έδωσαν για να το καταφέρουν.

Θέλω να δω τι θα πουν οι εξυγιαντές αρχι…διαιτητές του ΣΚΑΪ για το πέναλτι «μαϊμού» που έδωσε αυτός ο ανελέητος διαιτητής.

Θέλω να δω τι έχει να πει για τις κίτρινες κάρτες που φόρτωσε τον Πανιώνιο σε όλο το παιχνίδι για να βγάλει παίκτη του ιστορικού έξω.

Θέλω να δω τι θα γράψει ο τέταρτος διαιτητής για αυτό το «πράμα» που σφύραγε αυτό το παιχνίδι και αν θα παραπεμφθεί στην επιτροπή διαιτησίας.

Κάποτε οι σταυροφόροι στο όνομα του σταυρού και του Χριστού έσφαζαν ανελέητα ψυχές αθώων ανθρώπων, σήμερα ΕΣΕΙΣ σφάζετε στο όνομα της εξυγίανσης ανθρώπους, υπολήψεις, παιδιά που το όνειρό τους είναι να παίξουν μπάλα και να δουν την ομάδα τους να τερματίζει σε όσο πιο καλύτερη θέση μπορούν δίκαια και με το μόνο όπλο τους να είναι τα πόδια τους και οι αντοχές τους μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα Σταυροφόροι της εξυγίανσης καταστρέψατε υπολήψεις, διαλύσατε όνειρα, αλλά δεν πειράζει εμείς ξέρουμε να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας εμείς είμαστε μαχητές δεν καταλαβαίνουμε απ’ αυτά.

Την Κυριακή έχουμε πάλι παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα, έχουμε αντοχές είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα είμαστε Πανιώνιοι.

Όσο για την ανακοίνωση που βγάλατε, θέλω να πω ποια παραποίηση της αλήθειας έχει τα όρια της?

Η αλήθεια δεν είναι ότι ο Πανιώνιος έφαγε 5 κίτρινες κάρτες (Μασούντ, Σιώπης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, μόνο ο Ζαμάνης δεν έφαγε κάρτα που δεν χαιρέτησε τον Ουζουνίδη, αλήθεια πως του ξέφυγε του υπάλληλου σας του Γκράνα) και εσείς φάγατε τρεις κίτρινες και ο Μπεργκ που μόνο δεν σκότωσε τον Ρισβάνη δεν του έβγαλε ούτε μία κίτρινη.

Για ποια παραποίηση της αλήθειας μιλάτε ρε λαμόγια? Για αυτά που γράφατε όλη την εβδομάδα τα τσατσάκια σας για τον Μασούντ? Ή για αυτό που έγραψε χθες η ιστοσελίδα sportdog για τον Μιλόγεβιτς που θέλει λέει να ανέβει σκαλοπάτι στην προπονητική του καριέρα και είναι ενήμερη η διοίκηση πως θέλει να φύγει από τον Πανιώνιο και ψάχνουν αντικαταστάτη. Για αυτή την παραποίηση της αλήθειας μιλάτε?

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ…. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ