ΒΟΛΕΪ

Η πρώτη του γυναικείου Βόλεϊ (Pics)

0

Σήμερα τα κορίτσια του Βόλεϊ βρέθηκαν στην πρώτη τους συνάντηση στο γήπεδο του Πανιώνιου και παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους

Πιο συγκεκριμένα οι 16 αθλήτριες του ιστορικού παρουσιάστηκαν από τον έφορο του τμήματος βόλεϊ του Πανιώνιου και αντιπρόεδρο στον ερασιτέχνη κύριο Τάκη Χρυσοχόου μαζί με την προπονήτρια τους κυρία Μαρία Καλαρά.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν και έδωσαν συνεντεύξεις στην κάμερα του nstv.gr στην εφημερίδα η Φωνή της Nέας Σμύρνης και τον εκδότη της και δημοτικό σύμβουλο κύριο Δημήτριο Πανταζή στο panionia-idea.gr καθώς και φωτογραφικό υλικό παρείχε ο κύριος Μιχάλης Κόλμαν από το blogspot elarepanionares. Μετά τα κορίτσια έκαναν ένα ζέσταμα και ασκήσεις με το προπονητικό team.

Οι καινούριες κοπέλες γνώρισαν τον γυμναστή τους  καθώς και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας. Το ρόστερ της ομάδας πλέον είναι πλήρες και έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία για τα δύσκολα παιχνίδια της Pre-League.

ΓΛYKEPIA KΩNΣTANTINOY  (ΠAΣA)    

 EYH ΦΛIAKOY  (ΠAΣA)

ΦAIH MΠAKOΔHMOY  (AKPAIA)

BAΣIΛIKH XATZHKΩNΣTANTA  (AKPAIA)

ΣTEΛΛA ΛAΓOYΔAKH  (AKPAIA)

ΣOΦIA ΛAKAΣA (AKPAIA)

 BAΣIA NIKOΛOΠOYΛOY  (AKPAIA)

 EΛEYΘEPIA MANIATOΓIANNH  (ΛIMΠEPO)

EΛENA ΠAΓΩNH  (ΛIMΠEPO)

ΣOΦIA EYΘYMIOY  (KENTPIKH)

 IΩANNA ΓKOYNTIMEΓKO (KENTPIKH)

 KAΛH ΔIKH (KENTPIKH)

 MAPIETA XOPMH  (KENTPIKH)

MAPIA AΓΓEΛOKOΣTANTH (KENTPIKH)

ΣEBAΣTH MΠANIKA  (AKPAIA ΔIAΓΩNIA)

 ANNA KAPΠOYZA  (ΔIAΓΩNIA)

Coach Μαρία Καλαρά – Γυμναστής ΚΑΣΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε πολλές επιτυχίες στο παρκέ μέσα και να έχουν υγεία τα κορίτσια και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του ιστορικού σε κάθε παιχνίδι τους. Kαλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και όλες.

Μπέλεκ ήταν… και έφυγε

Previous article

Η πρώτη του Βόλεϊ σε εικόνες (Vid)

Next article
Login/Sign up