Η Πανιώνια καρδιά χτυπά το Σάββατο στο Αρτάκης

Το Σάββατο ο Πανιώνιος μπορεί να παίζει το παιχνίδι όλης της χρονιάς και κάθε φίλαθλος, οπαδός αλλά και φίλος του Πανιώνιου πρέπει να βρίσκεται στο Αρτάκης για αυτή την ομάδα

Αυτές τις ημέρες ακούστηκαν πολλά, δε λέω άλλα καλά άλλα άσχημα, πάνω από όλα όμως να ξέρετε κάτι είναι η ιστορία αυτού του συλλόγου, είναι το σήμα του, είναι η φανέλα του.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει Πανιώνιος, που αισθάνεται Πανιώνιος, δεν θέλει αυτή η ομάδα να κερδίσει το Σάββατο τον ΑΡΗ μέσα στο Αρτάκης. Ας αφήσουμε ότι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε «Βόρειους» και «Νότιους» και ας κοιτάξουμε επιτέλους τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τον Πανιώνιο και πως θα βγάλει αυτή τη χρονιά με επιτυχία και να καταφέρει να κρατηθεί στην Α1. Μία χρονιά που το καλοκαίρι δεν ελπίζαμε τίποτα δεν υπήρχαμε, είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε στο κενό.

Αλλά η αγάπη του κόσμου, η Πανιώνια συσπείρωση και η βοήθεια από τους οργανωμένους (Πάνθηρες) κατάφεραν όλοι μαζί το ακατόρθωτο, να παίξει ο Πανιώνιος Α1.

Ναι κύριοι ΟΛΟΙ βοηθήσαν ΟΛΟΙ αυτοί που εδώ και μερικές ημέρες «σφάζονται» σαν ανεγκέφαλοι στα social για μια απομάκρυνση ενός παίκτη του Ιστορικού. Δε λέω βοήθησε στο μέγιστο ο Νίκος Μίχαλος αλλά αφού η διοίκηση αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία μαζί του δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα στο συγκεκριμένο θέμα. Αντίθετα αν δεν το καταλαβαίνουμε κάνουμε μεγάλο κακό στον Πανιώνιο και πιο συγκεκριμένα στο μπάσκετ που με τόσο μόχθο ΟΛΟΙ μαζί καταφέραμε κάτι που όλοι οι άλλοι δεν το πίστευαν και είχαν βγάλει και ομάδες για την αντικατάστασή μας το καλοκαίρι. Θυμάστε?

Για να μην σας τρώω τον πολύτιμο χρόνο σας θέλω να αναφερθώ και να ελπίζω στην Πανιώνια συνοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ, θέλω το Σάββατο να ξεχάσουμε ότι γράφτηκαν, θα γραφτούν και να είμαστε ΟΛΟΙ στο Αρτάκης γιατί ο Πανιώνιος μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ο Πανιώνιος ζει και αναπνέει για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΑΡΗ.

Θα αφήσουμε πίσω ΟΛΑ και θα είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε δίπλα του και με μία φωνή όλοι μαζί να τραγουδήσουμε και να φωνάξουμε για την μεγάλη μας αγάπη που αφήνουμε οικογένειες, δουλειές, παιδιά για να την δούμε εκεί που ανήκει εκεί που είναι στην Α1.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 

Γιατί ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν αποθνήσκουν ΠΟΤΕ!!!! 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ