ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεταγραφή Μασούρα στον Ολυμπιακό

0

Ο Γιώργος Μασούρας από σήμερα το μεσημέρι είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και θα παραμείνει στον Πανιώνιο έως και τον Ιανουάριο

Από σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Μασούρας έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του βοηθώντας και τον Πανιώνιο με την μεταγραφή αυτή. Πλέον ο Μασούρας ανήκει στον Ολυμπιακό όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και θα μετακομίσει εκεί τον Ιανουάριο.

Ο Μασούρας ανταμείφθηκε για την πολύ καλή πορεία που είχε με τον Ιστορικό από πέρυσι και έφερε στο ταμείο του Πανιώνιου 400.000 ευρώ. Του Μασούρα το συμβόλαιο έληγε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα μπορούσε να μετακομίσει σε όποια ομάδα επιθυμούσε ως ελεύθερος.

Αλλά ο Γιώργος επέλεξε την πιο καλή και συμφέρουσα επιλογή να πουληθεί από τον Πανιώνιο και να βάλει χρήματα στα ταμεία η ομάδα που τόσο τα χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό είναι τετραετές και μαζί με τα χρήματα που θα πάρει ο Πανιώνιος είναι πιθανόν να πάρει και παίκτη ή παίκτες από τον Ολυμπιακό.

Σε πρώτο πλάνο για αυτήν την υπόθεση είναι οι Βρουσάι, Ανδρούτσος και ακόμα και ο Νικολάου να μετακομίσουν στην Νέα Σμύρνη.

 

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος

Previous article

Ζαμάνης: “Δεν βαρεθήκατε κάθε χρόνο να περιμένετε τον Αϊ Βασίλη”

Next article
Login/Sign up