ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν είναι για πλειστηριασμό κύριοι…

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος για ακόμα μία φορά έχει μπερδέψει όλους και αυτούς που ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν τις μετοχές της απελθούσας διοίκησης αλλά και κυρίως τον κόσμο του Πανιώνιου

Τι εννοούμε με αυτό ότι ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ είχε συνομιλίες τόσο σε νομικό και οικονομικό επίπεδο με εκπρόσωπο ομίλου για να παραχωρηθεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον κύριο Αχιλλέα Κεραμίδα, ξαφνικά αποφασίζει να τους ρίξει άκυρο και να προτιμήσει τον φίλο από τα παλιά κύριο Χριστοδουλόπουλο.

Σας παρουσιάζουμε την επιστολή του κύριου Αχιλλέα Κεραμίδα που έστειλε για όλη την συμφωνία που είχε κλείσει και ξαφνικά ο κύριος Αλευρογιάννης αποφάσισε να μην τους προτιμήσει και να πάει με άλλο επιχειρηματία.

«Μετά από πολυήμερες συζητήσεις, ανταλλαγή εγγράφων, συναντήσεις μεταξύ δικηγόρων και οικονομικών στελεχών τόσο δικών μας όσο και του Κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε τη θέση μας.

Ο Κ. Αλευρογιάννης, 24 ώρες πριν την υπογραφή, της μεταξύ μας συμφωνίας, μας ανακοινώσε, ότι επιθυμεί να προβεί στην μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε άλλον επιχειρηματία, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος άλλης ΚΑΕ, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στα ΜΜΕ.

Οι επιχειρήσεις μας δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου και της τεχνολογίας, και δεν αναφέρονται οι επωνυμίες αυτών, διότι η πρόθεση μας δεν είναι να διαφημιστούμε μέσω του μεγαλύτερου και ιστορικότερου σωματίου της Ελλάδας .

Αξίζει να αναφέρθει ότι το ενδιαφέρον μας, ήταν τόσο ουσιαστικό, ώστε να προβούμε σε προφορικές συμφωνίες με νέους παίκτες αλλά και ιστορικά στελέχη του μπάσκετ του Πανιωνίου μας.

Ο Πανιώνιος δεν είναι για ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ! Τις αποφάσεις για την πορεία του, τις έπαιρνε και θα τις παίρνει ΠΑΝΤΑ ο κόσμος του Πανιωνίου.

Με εκτίμηση και σεβασμό στον κόσμο του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης,

Αχιλλέας Κεραμιδάς

Εκπρόσωπος Ομίλου/Μετόχων».

Σε απάντηση όλων αυτών που αναφέρει η επιχειρηματική πρόταση του κύριου Κεραμίδα η ΚΑΕ αναφέρει ότι, οι άνθρωποί του θεώρησαν πως η πρότασή τους δεν μπορούσε να βοηθήσει το σύλλογο την δεδομένη χρονική στιγμή και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον κύριο Χριστοδουλόπουλο όπως σας αναφέραμε και σε χθεσινό άρθρο.

Να σας ενημερώσουμε κύριοι της ΚΑΕ ότι ο Πανιώνιος δεν είναι ούτε θα γίνει κανενός “λαχειοφόρος αγορά” και ούτε μπορεί να παίζει κανένας στις πλάτες του Ιστορικότερου συλλόγου της χώρας. Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και όποιος δεν το ξέρει… πρέπει να διαβάσει και να το μάθει…

 

Ο Γρατσάνης ορίστηκε για τον αγώνα κυπέλλου με Απόλλωνα Καλαμαρίας

Previous article

Εκτός ο Μανθάτης για ένα μήνα

Next article
Login/Sign up