ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ κοιτά στο μέλλον και ανακοινώνει συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ του Πανιώνιου

0

Η ΚΑΕ επιτέλους έκανε μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει από πέρυσι ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ακαδημία μπάσκετ του Πανιώνιου

Την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ακαδημία μπάσκετ του Πανιώνιου καθώς και την προσθήκη των 18χρονον, Ανδρέα Ρουμελιώτη και Ιάσωνα Δημητρακόπουλο ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola.

Μία κίνηση που επιτέλους ενεργοποιεί τις ακαδημίες του Πανιώνιου όπου είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυτώρια παικτών στην Ελλάδα και πλέον δεν θα αφήνει νέους παίκτες να τις φεύγουν μέσα από τα χέρια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA προχωρά στην υλοποίηση της συνεργασίας της με την ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., με την παροχή δυνατότητας συμμετοχής παικτών, που έχουν αγωνιστική προοπτική για να στελεχώσουν μελλοντικά την ανδρική ομάδα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, θα ενταχθούν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA, με την υπογραφή συμβολαίων 4ετούς διάρκειας, οι Ρουμελιώτης Ανδρέας και Δημητρακόπουλος Ιάσωνας, που προέρχονται από την ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. και έχουν αναδείξει σταδιακά το ταλέντο τους στα τμήματα υποδομής.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA μαζί με την διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας μπάσκετ έχει κινηθεί, ήδη, για την προώθηση του αθλητή Τόλια Βασίλη που άρχισε την ενασχόληση του με το μπάσκετ απο ηλικία 9 ετών στην ακαδημία μπάσκετ, στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων 2018 είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης απο την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς και του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ στην ίδια αγωνιστική περίοδο.

 

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει ακράδαντα την παραγωγή παικτών, όπως πράττει διαχρονικά και να την υπερασπίζεται, επενδύοντας στο μέλλον του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ημερομηνία γέννησης: 22/9/2000
Ύψος: 1.95
Θέση: Guard
Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Ολυμπιακός (δανεισμός 2017-2018).

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝ
Ημερομηνία γέννησης: 11 Ιουνίου 2000
Ύψος: 1.96
Θέση: Shooting guard
Προηγούμενες ομάδες: ΑΟ Πανιώνιος Λέρου, Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».

Το Σάββατο 4 Αυγούστου το επόμενο φιλικό με Απόλλωνα Σμύρνης

Previous article

Ξεκίνησαν τα έργα του Αθλητικού Κέντρου Pallini Arena (Pics)

Next article
Login/Sign up