ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και την δεύτερη φορά σαν φάρσα

0

Ο Πανιώνιος και πιο πολύ ο μπασκετικός δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ όσο και να το αποζητούν πολλοί αλλόθρησκοι… 

Ανακοινώθηκε σήμερα από την επίσημη ΚΑΕ η αποχώρηση του μεγαλομέτοχου κύριου Σταύρου Αλευρογιάννη. “Τι είχες Γιάννη μου ότι είχα πάντα” Άλλος ένας “Βαρουξάκης” που πέρασε από την ΚΑΕ ήρθε είδε και έφυγε αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον γαμπρό του και τσακωμένος με τον μισό κόσμο του Πανιώνιου. Για πολλούς ήταν η συνέχεια της αποχώρησης του γαμπρού του προς τον Παναθηναϊκό, για άλλους είναι η αχαριστία μιας μερίδας φιλάθλων προς το πρόσωπό του μεγαλομέτοχου.

Πάντως υπάρχει ένα κοινό για όλους που ακούει στο όνομα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και αυτό πλέον πρέπει να ενώνει όλους. Δεν υπάρχουν σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος προσωπολατρίες γιατί ο Πανιώνιος έχει μεγάλη Ιστορία που την κουβαλάει 129 χρόνια.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ήταν ένας περαστικός μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ που στην δύσκολη στιγμή μαζί με τον κόσμο του Πανιώνιου και τους Πάνθηρες κράτησαν τον Πανιώνιο στην Α1 για να παίξει και στο τέλος κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.

Τώρα πλέον ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποτελεί παρελθόν για την κυανέρυθρη ΚΑΕ και πρέπει όλοι να αφήσουμε τις όποιες “Πανιώνιες διαφορές” που είχαμε και να πορευθούμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κρατήσουμε το μπάσκετ εκεί που πρέπει να είναι.

Γιατί αν ο Πανιώνιος του χρόνου κινδυνέψει να πέσει κατηγορία εμείς ΟΛΟΙ θα είμαστε οι χαμένοι δεν θα είναι ούτε ο Αλευρογιάννης χαμένος αλλά ούτε ο Σακελλαρίου. Τώρα είναι η ευκαιρία των Πανιώνιων, τώρα έχουμε και το μαχαίρι και το πεπόνι. 

Η ΚΑΕ είναι μαγαζί γωνία δεν χρωστά πουθενά, κατά τα λεγόμενα του αποχωρούντος μεγαλομετόχου. Πλέον πρέπει να βρεθούν μερικοί άνθρωποι -ακούγονται για πολλούς δεν ξέρουμε τι ισχύει αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα ακούσουμε πολύ καλά νέα για την ΚΑΕ- να πάρουν την ομάδα και να την προχωρήσουν όπως πρέπει.

Ο Πανιώνιος και καλό προπονητή διαθέτει, αλλά και καλές μεταγραφές έχουν γίνει απλά θέλει δουλειά και όρεξη για να τρέξουν όλοι μαζί τον Πανιώνιο στην επόμενη basket league 2018-2019.

Θέλουμε να δώσουμε τις ευχές μας στον κύριο Τιγκιράκη και Συρίγο να πλαισιώσουν όλο τον κόσμο του Πανιώνιου στην πρώτη αγωνιστική μέσα στο Αρτάκης και όλοι μαζί να δώσουμε, πρώτα ένα αγωνιστικό μάθημα σε κάποιους που τους το χρωστάμε από πέρυσι και μετά όλοι μαζί να φωνάξουμε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Γιατί ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ….

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Βόλεϊ Ανδρών: Ανανέωσε και ο “Πάνθηρας” Βλαβιανός

Previous article

Βόλεϊ Ανδρών: Συνεχίζει στον Ιστορικό ο Κουφόπουλος

Next article
Login/Sign up