ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα είναι δύο ταχυτήτων?

0

Η κυβέρνηση σήμερα ανακοίνωσε την επιστροφή του φίλαθλου κόσμου στα ελληνικά γήπεδα καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Αλλά με την ανακοίνωση αυτή η κυβέρνηση αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τις υπόλοιπες κατηγορίες το τι μέλλει γενέσθαι και σε αυτές.

Όλοι ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήδη έχει ξεκινήσει και στις αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν και η Super League 2 καθώς και η Football League.

Κύριοι της κυβέρνησης με αυτούς τους φιλάθλους τι θα γίνει?

Η ανακοίνωση – ενημέρωση

Ύστερα από σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  • Με αφετηρία την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.
  • Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου, θα διεξαχθούν πιλοτικά, με κόσμο, οι εντός έδρας ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων που είναι προγραμματισμένοι αυτή την εβδομάδα, καθώς και ένας – δύο αγώνες της 6ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, παρουσία των αρμόδιων εποπτικών φορέων.

Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Οι γηπεδούχες Π.Α.Ε. οφείλουν να αποστέλλουν σε ψηφιακή μορφή, στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, φάκελο που θα συμπεριλαμβάνει το πλάνο θέσεων και τα εισιτήρια.
  • Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά (online) και όχι σε φυσικά σημεία πώλησης.
  • Οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους, τηρώντας την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και φορώντας προστατευτική μάσκα για τον Covid-19.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιστροφής των φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες Π.Α.Ε., για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Το video του Χάντμπολ του Πανιωνίου

Previous article

Live Streaming Πρωτάθλημα Παίδων Έσπερος – Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up