ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Δημοκρατία σας “πέθανε” στο Φάληρο…

0

Ο Πανιώνιος έχασε χθες από τον Ολυμπιακό που μετά το 65′ η ομάδα μας κατέρρευσε από δυνάμεις και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και κέρδισε άνετα

Εμείς όμως δεν θα σταθούμε στην αγωνιστική ήττα του Πανιώνιου, αλλά σε όλα αυτά που διαδραματίστηκαν μακριά από το γήπεδο και ξαφνικά 3 διμοιρίες των ΜΑΤ μαζί με μερικούς ΔΙΑΣ αποφάσισαν με εντολές φυσικά άνωθεν να μην πάνε οι φίλαθλοι και οπαδοί του Ιστορικού στο γήπεδο.

Για το χθεσινό παιχνίδι του Φαλήρου οι οπαδοί μας είχαν προμηθευτεί και είχαν πληρώσει 400 εισιτήρια για να παρευρεθούν μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Σύμφωνα με την ανταλλαγή της ελεύθερης μετακίνησης οπαδών όπου είχαν έρθει στον πρώτο γύρο και 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Ενώ οι οπαδοί μας είχαν κάνει προσυγκέντρωση σε προκαθορισμένο χώρο για να πάνε στο γήπεδο Καραϊσκάκης η αστυνομία αποφάσισε να μην εγγυηθεί την μετακίνηση των οπαδών μας και να την απαγορεύσει με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν επαρκείς δυνάμεις.

Ποιος έδωσε αυτή την εντολή στην αστυνομία? Γιατί δεν ήθελαν τους οπαδούς του Πανιώνιου μέσα στο γήπεδο? Ενώ στο δεύτερο γύρο η ίδια αστυνομία εγγυήθηκε την μετακίνηση 1000 οπαδών του Ολυμπιακού στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Οι απαντήσεις δεν υπάρχουν και δεν υπάρχει κανείς να βγει επίσημα ούτε από την πολιτεία αλλά ούτε από την αστυνομία να μας απαντήσει.

Τις απαντήσεις όμως θα της δώσουμε εμείς. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να εγγυηθεί την μετακίνηση 400 οπαδών μας στο Καραϊσκάκης με την δικαιολογία ότι δεν είχε αστυνομικούς να μας προφυλάξει, ωραία και που βρέθηκαν οι 3 διμοιρίες ΜΑΤ στο Φάληρο και οι 20+ ΔΙΑΣ για να μας αποτρέψουν να μην κινηθούμε προς το Καραϊσκάκης?

Απλά βρέθηκαν γιατί είχαν εντολή οι Πανιώνιοι να μην βρεθούν μέσα στο γήπεδο γιατί φοβόντουσαν τα επεισόδια και επεισόδια είναι τιμωρία για τον Ολυμπιακό τους. Τιμωρία που μπορεί να ήταν από κεκλεισμένων των θυρών αγώνες μέχρι και μηδενισμό στο βαθμολογικό πίνακα. Γι’ αυτό το λόγο έπεσαν οι εντολές από ποιους όμως άραγε? Από αυτούς που ο Μαρινάκης πολεμά πολιτικά? Από αυτούς που υποτίθεται ακούν Μαρινάκη και στρίβουν γωνία? Τελικά όλοι ίδιοι είσαστε υπηρετείτε όλοι ένα σύστημα και έναν Θεό.

Άρα σε αυτό το πρωτάθλημα ποιοι διοικούν την Super League, ποιοι διοικούν το κράτος? Μήπως είναι οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι? Μήπως είναι αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην τα βάζουμε με τους “μεγάλους” και μην πειράζουμε τα συμφέροντα τους, για να είμαστε ακόμα εκεί που είμαστε. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Ελληνικό κράτος. Τελικά όλοι ίδιοι ήμαστε λαός και Κολωνάκι……?

Για όλα αυτά η διοίκηση του Πανιώνιου εξέδωσε μια ανακοίνωση που ρίχνει τις ευθύνες στην αστυνομία και καλά έκανε. Αλλά η διοίκηση δεν ήξερε την απόφαση αυτή πριν τον αγώνα? Δεν την είχαν ενημερώσει? Δεν έπρεπε να ήταν παρών να υπερασπιστεί το δικαίωμα των οπαδών και φιλάθλων του Πανιώνιου να βρεθούν μέσα στο Καραϊσκάκης εκείνη την στιγμή που διαδραματιζόταν το επεισόδιο και να διαπραγματευτεί με τους υπευθύνους της αστυνομίας?

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ….

Τσακίρης Λάμπρος

Την Brooke Johnson απέκτησε το γυναικείο Basket του Πανιώνιου

Previous article

Έχασαν στο “Παλατάκι” τα κορίτσια από τον ΠΑΟΚ με 71-59

Next article
Login/Sign up