Η αποστολή του Πανιώνιου με Ολυμπιακό (Vid)

Επανέρχεται αύριο το πρωτάθλημα μετά την διακοπή που είχε για την Εθνική ομάδα και ο Ιστορικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος παίζει αύριο για την 7η αγωνιστική της super league με τον Ολυμπιακό και θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά την διακοπή με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εκτός από τον τραυματία Σαββίδη που δεν τον υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι δεν έχει άλλες απώλειες στην βασική του ενδεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόρμπος παρά τις ενοχλήσεις που είχε αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην αποστολή και φαίνεται ότι θα είναι ο παρτενέρ του Σιώπη στο κέντρο του γηπέδου.

Έτσι πριν από λίγο μετά την τελευταία προπόνηση που έκαναν οι παίκτες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας όπου αποτελείται από είκοσι ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι.

Οι οποίοι είναι: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Εμείς σαν φίλαθλοι και οπαδοί του Ιστορικού πρέπει να είμαστε όλοι στο γήπεδο να εμψυχώσουμε αυτή την ομάδα που μας κάνει υπερήφανους παιχνίδι με παιχνίδι και να είμαστε κοντά σε όλους και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ελπίζουμε να μην δούμε διαιτησία σαν την περσινή του Λαμπρόπουλου με το τείχος στα 20 μέτρα και να μας παίξουν στα ίσα και όχι να κάνουν τα στραβά μάτια.

Ο Πανιώνιος έχει μια σειρά αγώνων που όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να μην έχουμε γκρίνιες για ότι στραβό μπορεί να γίνει, γιατί πάντα σε ένα πρωτάθλημα όλοι στο τέλος κάνουν το «ταμείο» και ποτέ στην αρχή, αλλά ούτε στην μέση ενός πρωταθλήματος.

Πάντα θα κοιτάμε τα παιχνίδια ένα ένα και με χαμηλά το κεφάλι χωρίς φαμφάρες και πολλά λόγια.

Ο Πανιώνιος είναι η ιστορία του και εδώ και δύο χρόνια πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτή τη χρονιά στο τέλος θα πανηγυρίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη γιατί έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες μας μέσα στα γήπεδα και όχι στα υπόγεια «ρεύματα» των βρόμικων κυκλωμάτων της ποδοσφαιρικής λίγ-δ-ας.