Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αδειοδότηση του Πανιώνιου

Μιλόγεβιτς: «Η νίκη αφιερωμένη στους Πάνθηρες»
17 Μαΐου 2017
Ο Βάτσιος στο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
19 Μαΐου 2017

Η ΠΑΕ Πανιώνιος έβγαλε ανακοίνωση για την αδειοδότηση του Πανιώνιου από την ΕΠΟ και φυσικά πως συνεχίζουν αυτό το δύσκολο έργο που έχουν αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια για την οικονομική εξυγίανση του ιστορικού

Η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ να χορηγήσει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, την άδεια για την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποτελεί για όλους εμάς, την δικαίωση των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί, τα τελευταία τρία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι καθημερινά είχαμε να παλέψουμε με «φαντάσματα» του παρελθόντος, βιώνοντας καταστάσεις απίστευτες, καταφέραμε μετά από 7 χρόνια, να εξασφαλίσει ο σύλλογος την απαιτούμενη άδεια.

Μπορεί να άργησε έναν χρόνο, καθώς μην ξεχνάμε ότι και πέρσι η ομάδα μας, είχε εξασφαλίσει στο δεύτερο βαθμό την άδεια, όμως δεν παύει να είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Η επιστροφή της ομάδας μας στην κανονικότητα, επετεύχθη με κόπο, θυσίες και κόστος, το οποίο φυσικά ουδέποτε υπολογίσαμε, μπροστά στην επίτευξη του στόχου μας. Σκοπός μας από την πρώτη ημέρα, ήταν να χαραχθεί η πορεία εξυγίανσης του συλλόγου και με σωστή διαχείριση να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να απομακρυνθεί από κάθε κίνδυνο.

Πλέον θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την οικονομική εξυγίανση και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα αποτελέσει το παράδειγμα προς όλους.