ΜΠΑΣΚΕΤ

Γυναικεία ομάδα μπάσκετ Πανιωνίου – ΠΑΡΟΥΣΑ

0

Ένα νέο ξεκίνημα επιχειρεί να κάνει το γυναικείο μπάσκετ του Πανιωνίου στην Α2 κατηγορία, η ομάδα που μας έχει χαρίσει το μοναδικό πρωτάθλημα Ελλάδος είναι εδώ και δηλώνει παρών μετά από καιρό απουσίας της

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα του συλλόγου, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη μη συμμετοχή αγωνιστικής ομάδας γυναικών στο πρωτάθλημα της προηγούμενης περιόδου. Για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, που συγκροτήθηκε τη περασμένη άνοιξη, θεωρήθηκε αυτονόητη και απαραίτητη η ανασυγκρότηση του τμήματος.

Αυτή η ανασυγκρότηση έχει 2 κύριους άξονες:

– Την ενίσχυση της λειτουργίας της υποδομής κοριτσιών.

– Τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Οι προπονητές μας Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος, Αλέξανδρος Δενδρινός και Γεωργία Αγγέλη είναι έτοιμοι να αναλάβουν το έργο της επανόδου του τμήματος στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ ο Θανάσης Κωνσταντώνης θα εισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Παράλληλα η Τριανταφυλλιά Λιγνού θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητριών.

Όσον αφορά τις υποδομές, στόχος είναι τόσο η ποσοτική όσο και η ποιοτική ενδυνάμωσή τους. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η διάθεση των προπονητών μας, όπως και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, είναι τα εχέγγυα για την ανάπτυξη του τμήματος.

Παράλληλα, η βιτρίνα του τμήματος, η γυναικεία ομάδα, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου του ΔΣ, Αρη Μισαηλίδη, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2. Είναι δεδομένο οτι η βάση της ομάδας θα προέρχεται από την Υποδομή μας ενώ στο μέτρο του δυνατού θα υπάρξει ενίσχυση με ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες. Ενίσχυση θα υπάρξει και σε διοικητικό επίπεδο, με τη διοικητική ομάδα στήριξης του τμήματος να ανακοινώνεται σύντομα.

Ήγγικεν η ώρα, ω Πανιώνιοι

Previous article

Θα δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 ο Πανιώνιος – 20/8 η προαγορά των διαρκείας

Next article
Login/Sign up