ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρηγορίου: “Το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ”

0

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε προσπάθησε να δικαιολογήσει τους παίκτες του λέγοντας ότι το μυαλό τους ήταν όλων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ακριβώς μετά τον αγώνα:

“Νομίζω ότι είχαμε περισσότερο το μυαλό μας στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, παρά σε αυτό που παίζαμε. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Προσπάθησα όλη την εβδομάδα να στρέψω την προσοχή των παικτών μας στο αποψινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να κάνουμε κάτι βέβαια.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν τυχεροί. Δεν έχουμε να κρατήσουμε τίποτα από αυτό το ματς, μόνο τον βαθμό, που μπορεί να φανεί σημαντικός. Θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα την εικόνα μας, για να δείξουμε άλλο πρόσωπο την Τετάρτη. Πολλά παιδιά βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς”.

Για τους νέους παίκτες:

“Από τον Ουάσινγκτον βλέπω αρκετά πράγματα. Μπραχίμι και Νίλσεν προφανώς θέλουν περισσότερο χρόνο, αλλά δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος, οπότε και αυτοί θα πρέπει να βοηθήσουν πιο άμεσα την ομάδα”.

Για το τι μπορεί να αλλάξει η ομάδα μέχρι την Τετάρτη:

“Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι της Τετάρτης, αυτό το πιστεύω. Το τι θα αλλάξει θα το δούμε. Είναι άλλο παιχνίδι γενικά και τακτικά και από άποψη προσέγγισης παιχνιδιού. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε διαφορετικό πρόσωπο”.

Για το αν χωράνε τελικά δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη:

“Χωράνε, δεν χωράνε, θα πρέπει να τα χωρέσουμε. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Υπάρχει και παραπάνω άγχος στα παιδιά, κάτι που είδα σήμερα. Έχουμε νεαρή ομάδα και όπως καταλαβαίνετε, φαίνεται ότι είχαμε παραπάνω άγχος, απ’ ότι έπρεπε”.

Για τον παράγοντα κούραση που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο:

“Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Όταν ο αντίπαλος κάνει υπεραριθμία σε πολλούς χώρους και δεν είμαστε συμπαγείς ανασταλτικά, είναι λογικό να παίρνει και ψυχολογία ο αντίπαλος. Εκεί θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα για την Τετάρτη, ώστε να έχουμε την τύχη που μας αναλογεί. Παίζουμε στην πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή της Ελλάδας με πολύ μεγάλο μπάτζετ, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας”.

Πόλο: Έχασαν οι Πάνθηρες από τον ΠΑΟΚ με 6-4

Previous article

Μάνα… Η Σμύρνη καίγεται… (Vid)

Next article
Login/Sign up