Γρηγορίου: «Ο τρόπος που χάσαμε φέρνει τεράστια στενοχώρια»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΣ σκόραρε στην πρώτη του καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη τύπου:

«Νομίζω ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς. Όταν δέχεσαι έτσι το γκολ, στο πρώτο κόρνερ του αντιπάλου η στενοχώρια είναι τεράστια. Ένα παιχνίδι που θέλαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα αυτή του Γεσίλ. Στο δεύτερο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου από μία ομάδα που είναι καλή στο τρανζίσιον. Χωρίς να υπάρχει υποψία φάσης δεχθήκαμε γκολ. Με την ισοπαλία πάλι θα υπήρχε στενοχώρια αλλά ακόμα χειρότερα ήρθε η ήττα. Έχουμε μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα μετά την ΑΕΛ. Πρέπει να προσπεράσουμε αυτή την ήττα».

 Για τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Πανιώνιος: «Όταν ο αντίπαλος κλείνεται πολύ ο αντίπαλος πίσω δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Υπάρχει και κόπωση στην επιθετική γραμμή, παίζουμε με προβλήματα. Όταν θα πρέπει να δημιουργήσεις θέλει καθαρό μυαλό που αυτή την στιγμή δεν έχουμε στο 100%. Τα παιδιά που ήρθαν θα πρέπει να δώσουν βοήθειες και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την κόπωση που υπάρχει: «Έχουμε κάνει τις κινήσεις που κάναμε για να δώσουμε ανάσες στα παιδιά. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βοήθειες από τα παιδιά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανιωνίου: «Νομίζω στο πρώτο μέρος κάναμε πολλές σέντρες που δεν είχαν καμία τύχη. Δεν περάσαμε διαγώνιες μπάλες να πάμε στο ένας εναντίον ενός. Στο δεύτερο ημίχρονο περάσαμε αρκετές μπάλες στην αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ο Μπραχίμι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σαββίδη. Θα πάρουμε λύσεις από το συγκεκριμένο παιδί επιθετικά».