Γρηγορίου: «Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι» (Vid)

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε πως τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα «καθαρίζεις» από την αρχή

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους:

«Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που επιθετικά είναι ικανή. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην επίθεση. Ανασταλτικά τα πήγαμε καλά, δεν είχε κάποια φάση ο Παναιτωλικός.

Βέβαια όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι που φαίνεται ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια, θα έπρεπε αφού έχουμε προηγηθεί να κρατήσουμε τη νίκη. Χρειάζεται και κάποια εμπειρία γι’ αυτό. Υπήρχαν παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες για κάποια παιδιά, υπήρχε κόπωση. Θα πρέπει στη συνέχεια να καταφέρνουμε τέτοια παιχνίδια να τα παίρνουμε. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, σε δύσκολες συνθήκες με την ώρα να είναι τέτοια και να μην μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο, με την διάταξη του Παναιτωλικού: «Εναλλακτικό πλάνο, όπου έλειπε ο Γεσίλ, δεν ήταν εύκολο. Δεν είχαμε δεύτερο επιθετικό να βάλουμε στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βάλω πιο φρέσκα παιδιά στα πλάγια, με περισσότερη κίνηση. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Το μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε, τέτοιες αλλαγές κάναμε. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια μπορείς και να χάσεις και θα ήταν μεγαλύτερη η ζημιά».