Γρηγορίου: «Δεν δείξαμε σε κανένα σημείο αντίδραση»

Στην απειρία και στον μικρό μέσο όρο ηλικίας απέδωσε την μη αντίδραση του Πανιώνιου στο σκορ ο τεχνικός του Μιχάλης Γρηγορίου

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Πανιώνιου:

«Είχαμε τονίσει πριν το παιχνίδι ότι ήταν σαν τελικός για εμάς αυτό το ματς. Θέλαμε μόνο νίκη αν θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι… Μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 34 λεπτά του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, ήμασταν πιεστικοί, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι και στο επόμενο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ.

Από το πουθενά μείναμε πίσω στο σκορ και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί είχαμε και μικρό μέσο όρο ηλικίας, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά. Από εκεί και πέρα, αυτό που ενοχλεί κι εμένα και τους παίκτες ήταν πως δεν δείξαμε σε κανένα σημείο αντίδραση. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Επαναλαμβάνω ότι υπήρχαμε στο γήπεδο για 34 λεπτά. Είναι φυσικό κι επόμενο όταν δεν προηγείσαι ενώ έχεις μπει καλά και όταν φτάνει και το 0-2, είναι δύσκολο όταν δεν υπάρχει η εμπειρία να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, εκπροσωπούμε αυτή την ομάδα και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είχε γίνει μια καλή προσπάθεια και τη γκρεμίσαμε αρκετά σήμερα…».