Γρηγορίου: «Κερδίσαμε παίκτες σήμερα στην ομάδα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε αλλά και ακριβώς μετά την λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στους νέους παίκτες που κέρδισε σήμερα

Ο τεχνικός του Ιστορικού αφού έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του για την εμφάνιση αναφέρθηκε και στην δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Το ματς: Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα τον Ολυμπιακό έχοντας πάρα πολλά προβλήματα και απουσίες. Σαν να μην έφτανε αυτό προβλήματα παρουσιάστηκαν όταν ο Νίλσεν είχε πρόβλημα στον προσαγωγό και στο ζέσταμα και έπαιζε με ένεση. Ο Βλάχος είχε επίσης πρόβλημα και ήταν σαν να παίζαμε για περίπου 30 λεπτά με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά είχαμε την φάση του Λάμπρου. Στο α’ μέρος καταφέραμε και κρατήσαμε μακριά από την εστία μας τον Ολυμπιακό. Στο 2ο μέρος από δικό μας λάθος σκόραρε ο Οφόε. Μετά είχαμε την φάση του Σαραμαντά που έβγαλε ο Προτό. Σήμερα παίξανε παιδιά που έδειξαν πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Θα πάρουμε βοήθειες από αυτά τα παιδιά και στις δύο διοργανώσεις. Μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα με Αστέρα, με Κύπελλο στην συνέχεια και μετά πρωτάθλημα με ΑΕΚ. Θεωρώ κομβική την επομενη εβδομάδα για τους 2 στόχους μας. Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας για την προσπάθεια και καλή συνέχεια για τον Ολυμπιακό.

Τις τελικές του Ολυμπιακού και το αποτέλεσμα: Ναι νομίζω ότι κάθε άλλο δεν θα ήταν δίκαιο. Κυρίως μετά το 1-0 ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες παραπάνω και μετά τον τραυματισμό του Βλάχου που χωλαίναμε αμυντικά. Το θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα βάση εικόνας και ευκαιριών.

Τους τραυματισμούς των Νίλσεν, Βλάχου και Λάμπρου: Αυτά θα τα ξέρουμε κυρίως από Τρίτη και μετά. Κυρίως είναι μυϊκά προβλήματα. Ο Νίλσεν έκανε ένεση διότι δεν είχαμε άλλο φορ με τα προβλήματα των Γεσίλ και Ντουρμισάι. Ο Βλάχος το είχε ήδη το πρόβλημα. Και ο Λάμπρου ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Όλα αυτά είναι από κόπωση από μία ομάδα που ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και μένει και στις 2 διοργανώσεις. Χάσαμε σήμερα αλλά κερδίσαμε αρκετά πράγματα από παίκτες.