ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γράμμα προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

0

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σήμερα έχετε την υποχρέωση να τα δώσετε όλα απέναντι στον Ατρόμητο. Όχι όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που ενώ ξέρατε ότι είναι αγώνας ζωής και θανάτου (όπως κάθε παιχνίδι στα πλέι άουτ), εσείς μπήκατε φοβισμένα στο γήπεδο. Πιστεύω πως δεν θέλατε να γίνει αυτό και μοιραία ήρθε η ήττα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Ετσι λοιπόν σήμερα καλείστε να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό που μας φανερώσατε σε όλα τα παιχνίδια (πλην Παναιτωλικού) με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο. Όχι δεν θέλουμε να δούμε… μπαλάρα. Θέλουμε απλά να τα δώστε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να βγάλετε από μέσα σας την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ψυχή που έχετε και να κάνετε περήφανο όλο τον κόσμο της ομάδας.

Να βγάλετε προσωπικό εγωϊσμό και να δείξετε σε όλη την Ελλάδα πως είστε οι καλύτεροι και θα κερδίσετε. Να δείξετε πως δεν φοβάστε. Να δείξετε πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Να δείξετε στον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο οπαδό και φίλαθλο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ πως γουστάρει να σας βλέπει γιατί τιμάτε αυτή την ένδοξη φανέλα των 130 χρόνων.

Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα. Αλλά να δείξετε πως δεν είστε προσκολλημένοι σε κανένα «άρμα» που θέλουν να σας βάλουν. Είτε της «παράγκας» είτε της «εξυγίανσης». Να δείξετε πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μόνος εναντίον όλων!!!

Φανταστείτε πως σήμερα σε μια γωνιά στο Περιστέρι το ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ χρώμα θα είναι έντονο. Οι φωνές του λαού του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα φτάσουν μέχρι τη Σμύρνη. Μέχρι τον Δημητρό Δάλλα. Μέχρι τα πέρατα του κόσμου.

Σήμερα κάντε το καθήκον σας. Κερδίζετε. Για εσάς, για εμάς, για όλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ κόσμο. Δώστε του τη χαρά που περιμένει. Την κρίση αφήστε την στον κόσμο. Θα αναγνωρίσει την προσπάθεια και θα σας χειροκροτήσει.

Η αποστολή του Πανιωνίου για το τελευταίο παιχνίδι με Ατρόμητο

Previous article

Μικρασιάτες: “Στηρίζουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό ποδοσφαιριστές και προπονητή”

Next article
Login/Sign up