Γι’ αυτό το λόγο σας πονά ο Πανιώνιος…

Με το Panthers Club στην Σλοβενία!
14 Ιουλίου 2017
Η ΠΑΕ ενημερώνει για το ταξίδι στην Σλοβενία
15 Ιουλίου 2017

Χθες αλλά και κάθε ημέρα απ’ ό,τι αποδεικνύεται ο Πανιώνιος «πόνεσε» πολύ και το αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που έδιναν μερικά χιλιάρικα για να δείξουν τον ιστορικό στις τηλεοράσεις

Μερικές ημέρες πριν τον αγώνα του Πανιώνιου με την Γκόριτσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μερικοί παραγωγοί από συνδρομητικά, αλλά και επίγεια ελεύθερα ψηφιακά κανάλια έκαναν τις προσφορές τους για να πάρουν τα δικαιώματα του αγώνα στην Νέα Σμύρνη.

Οι προσφορές τους ήταν πενταροδεκάρες, «ψίχουλα», σε μία ομάδα που είναι η ιστορικότερη όλης της Ελλάδος και έχει 9 χρόνια να βγει στην Ευρώπη, με φιλάθλους σε όλο τον κόσμο (αυτό θα το αποδείξουμε επίσημα σε άλλο άρθρο) και ήθελαν με αυτά τα λίγα χιλιάρικα που έδωσαν να τους δώσουμε το παιχνίδι τσάμπα.

ΟΧΙ κύριοι αυτά που ξέρατε, ξεχάστε τα, ο Πανιώνιος είναι μεγάλος και δεν ανέχεται από κανέναν να προσπαθεί να σαμποτάρει την προσπάθεια μερικών ανθρώπων που έχουν δώσει τα πάντα για αυτό το σωματείο για αυτή την ΠΑΕ. Οι εποχές που έκλειναν ραντεβού σε «βενζινάδικα» και πουλούσαν παίκτες, και τηλεοπτικά δικαιώματα για να έχουν χαρτζιλίκι στην τσέπη τους μερικοί παράγοντες που βρωμούσε το στόμα τους από την πείνα δεν υπάρχουν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όποιος δεν το ξέρει να πάει……….

Η διοίκηση έκανε μια πολύ καλή κίνηση και ενημέρωσε τον κόσμο από νωρίς για το ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, έτσι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια και αγόρασε εισιτήρια, αλλά και με καλούς ρυθμούς ανέβηκαν και τα διαρκείας στην θύρα 2 αλλά και στους Πάνθηρες.

Δεν φταίει κύριοι ο κόσμος του ιστορικού να αρχίζει να σας ρίχνει «ΜΑΥΡΟ» σε όλους αυτούς που προσπαθούν να «παίξουν» με τον ιστορικό, δεν μπορεί να δείχνει η NOVA την κάθε προπόνηση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και να δίνει μερικά χιλιάρικα για Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ιστορικού.

Αλλά επειδή ο Πανιώνιος είναι παντού, η διοίκηση της ομάδας την τελευταία στιγμή ενημέρωσε το διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης NSTV.gr να δείξει στο internet όλο τον αγώνα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη ικανοποίηση σχηματίστηκε στους απανταχού Έλληνες Πανιώνιους του εξωτερικού αλλά και εκτός Αθηνών, που έψαχναν δεξιά και αριστερά να δουν τον αγώνα, μόνο ένα θα σας πω γιατί θα ανέβει πιο αναλυτικό άρθρο με τα αναλυτικά νούμερα από όλο τον κόσμο που έδωσε το youtube. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι το έχουν δει 150000 τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και συνεχίζουν και το βλέπουν. 

Εσείς που δώσατε 8000 ευρώ για να το δείξετε πόσα θα παίρνατε από τις διαφημίσεις? Τι νομίζετε πως είναι ο Πανιώνιος? Να ξέρετε όλοι πως δεν θα σταματήσει κανείς εδώ, δύο χρόνια η ομάδα πηγαίνει «τρένο» αυτό το χρόνο θα σας τελειώσουμε γιατί είμαστε τρελοί, είμαστε Πανιώνιοι, δεν σταματάμε πουθενά.