ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: “Μας κλείνετε το οξυγόνο…”

0

Ο ένας μετά τον άλλο οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής βγάζουν ανακοινώσεις και καλούν την ΕΠΟ και την Γ. Γ. Αθλητισμού να τους θέτουν προ των ευθυνών τους

Ανακοίνωση εξέδωσαν την Τετάρτη 9/12 οι αρχηγοί και οι υπέυθυνοι των ομάδων του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και καλούν την ΕΠΟ και την Γ.Γ.Α να στηρίξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε επιστολή την Παρασκευή 11/12 και από τον 1ο όμιλο (αρχηγών ομάδων και υπευθύνων ομάδων) στέλνοντας το μήνυμα και αυτή στους υπευθύνους ότι τους “πνίγουν” με την στάση τους και τους κόβουν το “οξυγόνο”.

Η επιστολή των ομάδων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής :

Αγαπητοί κύριοι

Η πρωτοφανής υγειονοµική και οικονοµική κρίση που µαστίζει την χώρα µας και τον κόσµο ολόκληρο , όπως είναι φυσικό έχει πλήξει και το ποδόσφαιρο και ειδικότερα το ερασιτεχνικό και τις οµάδες της Γ ‘ Εθνικής λόγο των πολλών εξόδων λειτουργίας και διεξαγωγής των αγώνων που δυστυχώς έχουν φτάσει στα όρια επιβίωσης τους .

Γνωρίζουµε και γνωρίζετε , αφού πιστεύουµε ότι και εσείς έχετε περάσει από αυτό το µετερίζι , πως λειτουργούν αυτά τα σωµατεία . Κύριοι και βέβαια όλοι µας θελουµε την υγεία των παιδιών µας και όλων µας , προς θεού δεν είµαστε αντίθετοι στα οποία µέτρα λαµβάνονται για την πανδηµία αυτή . Δεν θα πούνε εµείς που πρέπει να υπάρξει «αποκλεισµός» αλλά επιτρέψτε µας να πιστεύουµε ότι ένα γήπεδο χωρητικότητας 500 ατόµων µε 50 – 100 άτοµα στην κερκίδα και τις ανάλογες αποστάσεις δεν µπορεί να γίνει εστία µετάδοσης του ιού .

Μετά από συνάντηση όλων των οµάδων του Α’ οµίλου της Γ’ Εθνικής που πραγµατοποιήσαµε εν όψιν της έναρξης του νέου πρωταθλήµατος και αφού συζητήθηκαν όλα τα οικονοµικά κυρίως προβλήµατα που θα προκύψουν µε την µη παρουσία φιλάθλων , θα σας παρακαλούσαµε να εξαντλήσετε κάθε όριο προκειµένου να συµβάλετε και εσείς σε ένα πρωτάθληµα που πρέπει να φτάσει
στο τέλος του .

Παρακαλούµε λοιπόν :

1) Να εξαντλήσετε όλες τις δυνατότητες να γίνουν τα παιχνίδια µε την παρουσία των φιλάθλων ανάλογου χωρητικότητας γηπέδων και φυσικά µε την τήρηση των υγειονοµικών πρωτοκόλλων .

2) Αν αυτό δεν γίνει εφικτό ζητάµε να αναλάβει η οµοσπονδία τα εξοδολόγια διαιτησίας .

3) Ζητάνε ανεξάρτητου πως θα προκύψει η διεξαγωγή των αγώνων , την µείωση των εξόδων κατά 50 %

4) Ειδικά για το φετινό πρωτάθληµα ζητάµε να µην επιβάλλονται χρηµατικές ποινές για τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες .

5) Τέλος θα θέλαµε ο ορισµός των παρατηρητών διαιτησίας και αγώνα να γίνεται από κοντινούς νοµούς ώστε να µην προκύπτουν µεγάλα έξοδα .

Αγαπητοί κύριοι

Όσοι αγαπάµε το ποδόσφαιρο και ειδικά όλοι εµείς που το υπηρετούµε οφείλουµε να σταθούµε στο ύψος των περιστάσεων . Απευθυνόµαστε σε σας και σας καλούµε να πάρετε κάποιες αποφάσεις( αναγκαίες θα τις χαρακτηρίζαµε ) έστω ακόµα και τώρα . Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες να αντέξουµε σε αυτόν τον δύσκολο οικονοµικά µαραθώνιο θα είναι µηδαµινές .

Κύριοι δεν ζητάµε « εµβόλιο» να µην πεθάνουµε … ζητάµε « φάρµακο» για να επιζήσουµε !!

Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε εξ’ ολοκλήρου ή εν µέρη στα λογικά αιτήµατα µας σας στέλνουµε φιλικούς χαιρετισµούς:
Λαµπίδης Νικόλαος ( ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ- Πρόεδρος επιτροπής )
Ζαµανόπουλος Ανέστης ( ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)
Λογαράς Παναγιώτης ( F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ )
Κατσαούνης Πόλυς (ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ )
Μπασδάνης Γιώργος ( ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΠΩΝ)
Κεραµάρης Δηµήτρης ( ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ )
Καιρης Κώστας ( ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ )
Κολιούµπας Αθανάσιος ( ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ )
Σπυριδάκης Γιώργος ( ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ )
Ψυχουδάκης Δηµήτρης ( ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΣΟΥΠΟΛΗΣ )
Λαζαρίδης Κυριάκος ( Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ )
Ταρσενίδης Τάσος (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ )
Μορτζάκος Χρήστος ( ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ )
Θεοχαρίδης Βασίλης ( ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ)
Ζαντόπουλος Γιάννης ( ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ )
Κοτόπουλος Ηλίας ( ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ)

Υ.Γ Υποσχόµαστε να ξεκινήσουµε το πρωτάθληµα και να αναµένουµε την οποία απάντηση µέχρι και την 3η αγωνιστική . Για ίσως περαιτέρω διευκρινίσεις είµαστε στην διάθεση σας

Πρόεδρος επιτροπής Α’ οµίλου ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

Το ελληνικό χάντμπολ θρηνεί για την απώλεια του Σωτήρη Ντάλα

Previous article

Ξεκινούν προπονήσεις SL2 και Volley League

Next article
Login/Sign up