ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

0

Είναι γνωστό, ασχέτως αν δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι, πως οι ομάδες του πρωταθλήματος της Super League 1 δεν δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά από την ακαδημία τους.

Ο μόνος σύλλογος που κρατάει ψηλά το λάβαρο είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ και η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του CIES, βρίσκεται στην 75η θέση ανάμεσα σε 93 κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Οι ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ είναι αυτοί που εμπιστεύονται τα παιδιά της Κ21, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νέους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να καθιερωθούν στην ανδρική ομάδα. Πως όμως έχουν τα πράγματα;

Σύμφωνα με έρευνα του διεθνές κέντρου αθλητικών σπουδών που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης, παρουσιάστηκε το ποσοστό χρόνου παιχνιδιού της φετινής σεζόν από Κ21 ποδοσφαιριστές, μελετώντας 1.292 συλλόγους και 93 κορυφαίες κατηγορίες παγκοσμίως.

Ο χρόνος παιχνιδιού των παικτών της Κ21 εκτείνεται από 29,0% στη Super League της Σλοβακίας σε μόλις 3,7% στην Pro League της Σαουδικής Αραβίας και την τουρκική Süper Lig. Η χώρα μας με το πρωτάθλημα της Super League 1 με χρόνο συμμετοχής 77% είναι στην 75η θέση.

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, όπου με ποσοστό 25,5% είναι ο σύλλογος που στέκεται στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. Στη Νότια Αμερική, τα στοιχεία κυμαίνονται από 21,2% στην Ουρουγουάη έως 11,1% στη Βραζιλία.

Η γαλλική Ligue 1 , ανάμεσα στα κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου μας είναι εκείνο με το υψηλότερο ποσοστό λεπτών από παίκτες της U21 (15,0%), ενώ η ισπανική La Liga βρίσκεται στο αντίθετο άκρο (7,0%).

Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα Βόλεϊ εκτός της Volleyleague

Previous article

Απλά Πανιώνιος….

Next article
Login/Sign up