Έχει κακή προϊστορία ο Πανιώνιος από τον Παπαπέτρου

Τον κύριο Παπαπέτρου ανακοίνωσε η ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα Πανιώνιου γιατί άραγε κύριοι?

Δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών αλλά ο κύριος Παπαπέτρου είναι ένας διαιτητής που ποτέ δεν σφύριξε στα ίσια την ομάδα του Πανιώνιου στα τελευταία παιχνίδια που βρέθηκε διαιτητής.

Τι θέλουμε να πούμε, ο κύριος Παπαπέτρου ήταν στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο και θυμόμαστε όλοι τι έβλεπε και τι δεν έβλεπε σε αυτό το παιχνίδι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 0-1 στο 68′

Επίσης ο ίδιος διαιτητής ήταν και τον Οκτώβριο του 2014 τότε που «έκτιζε» καριέρα στις πλάτες του Πανιώνιου στο ίδιο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου δεν είναι μόνο τα δύο καταφανέστατα πέναλτι, που δεν είχε δει τα οποία και δεν υπέδειξε υπέρ της ομάδας μας. Ήταν η συνολική παρουσία του, με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου επιδεικτικά αγνοούσε ακόμα και τις υποδείξεις των βοηθών του για παραβάσεις υπέρ του Πανιώνιου.

Για αυτόν τον διαιτητή τότε ο Πανιώνιος είχε το δικαίωμα να εκδώσει ανακοίνωση και να καταγγείλει τα όσα του είχε κάνει και να τον κρίνει ως ανεπιθύμητο για να τον ξανά σφυρίξει σε άλλο παιχνίδι.

Αλλά τι να πούμε τώρα, οι κύριοι της ΚΕΔ έκριναν ότι πρέπει να είναι ξανά αυτός που θα βρίσκεται για ακόμα ένα παιχνίδι «απέναντι» στην ομάδα του Πανιώνιου μάλλον για να εξυπηρετήσει σκοπούς άλλων αγωνιστικών… που έρχονται.

Να τον χαίρεστε κύριοι της ΚΕΔ και ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να μην ασχοληθούμε με τον εν λόγω κύριο για τα διαιτητικά του αίσχη.