ΠΟΛΟ

Έχασαν το εισιτήριο ανόδου της Α1 στο Πόλο οι γυναίκες

0

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια στο Πόλο και έχασαν από το Ν.Ο Λάρισας μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο της Αρτάκης με 13-7

Η ομάδα πόλο των γυναικών του Πανιώνιου έχασε σήμερα από τον Ν.Ο Λάρισας με 13-7 και έχασε το εισιτήριο ανόδου στην Α1.

Τα κορίτσια του Σταμάτη Χέλμη δεν ξεκίνησαν καλά και στο πρώτο οκτάλεπτο έχαναν με 5-0 από την ομάδα της Λάρισας με πέντε γκολ από τις Τζίμα, Μπενέκου και Τσιγαρίδα στην έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου.

Ο Πανιώνιος κατάφερε και έβαλε το πρώτο γκολ και μείωσε σε 5-1 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Μπινιάρη με ωραίο σούτ.

Ο Ν.Ο Λάρισας απάντησε άμεσα με πέναλτι που ευστόχησε η Τζήμα και έκανε το 6-1 αλλά και με ωραίο σουτ η Μπενέκου έκανε το 7-1.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πέτυχε δύο διαδοχικά γκολ με την Χέλμη και έκανε το 7-3. Ο Ν.Ο Λάρισας απάντησε πάλι με την Τζίμα και έκανε το 8-3 και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε την Ξανθοπούλου να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ για τον Πανιώνιο και να μειώνει σε 8-4.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες ήταν πολύ νευρικές και είχαν εκατέρωθεν αποβολές αλλά και άστοχα σουτ. 

Έτσι μετά από επτά λεπτά χωρίς να έχει σημειωθεί γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος κατάφερε και μείωσε ακόμα το σκορ σε 8-5 με την Κωνσταντά και αμέσως μετά έκανε με την Αντωνίου το 8-6. 

Τον τελευταίο λόγο τον είχε όμως η Μπενέκου όπου στο τελευταίο δευτερόλεπτο ανέβασε το σκορ σε 9-6 και όλα έδειχναν ότι στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον αγώνα.

Το ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου πάλι οι ομάδες είχαν άστοχα σουτ και οι άμυνες έδειξαν καλές απέναντι στις επιθέσεις έτσι μετά από τρία λεπτά που ξεκίνησε το τρίτο οκτάλεπτο ο Ν.Ο Λάρισας ανέβασε το σκορ σε 10-6 με την Πατούνα.

Ο Πανιώνιος στην συνέχεια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί αποβολές των αντιπάλων και να μειώσει το σκορ. Έτσι στο επόμενο λεπτό ο Ν.Ο Λάρισας ανέβασε και άλλο το σκορ σε 11-6 με την Φλώρου και εκεί το παιχνίδι χάθηκε για τις Πανθηρίνες.

Ο Ν.Ο Λάρισας κατάφερε και δούλεψε την άμυνα και τα μπλόκ στις επιθέσεις του Πανιώνιου εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και ανέβασε ακόμα το σκορ σε 12-6 με την Κυροδήμου.

Η Τουλουμτζίδου 2:39 πριν την λήξη του αγώνα έκανε το 13-6 και ο Πανιώνιος το μόνο που κατάφερε ήταν 1:06 πριν την λήξη του αγώνα να μειώσει με την Μπακομήτρου σε 13-7.

Η Ν.Ο Λάρισας θα περιμένει τώρα το επόμενο παιχνίδι των Ν.Ο Χανίων και Ν.Ο Χίου για να επιβεβαιώσει και την άνοδο στην Α1.

Ο Πανιώνιος μετά την ήττα αυτή δεν μπορεί να ελπίζει στην πρώτη θέση όπου οδηγεί στην Α1 γιατί η ομάδα της Λάρισας έχει ήδη δύο νίκες με Χίο και Πανιώνιο ο Πανιώνιος έχει μόνο μία νίκη με τα Χανιά.

Η τελευταία αγωνιστική είναι αύριο όπου ο Πανιώνιος παίζει με την Χίο και η Λάρισα με τα Χανιά. Έτσι η ομάδα πόλο των γυναικών του Πανιώνιου θα συνεχίσει στην Α2 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ν.Ο. Λάρισας – Πανιώνιος: 13-7 (4-0, 4-4, 1-2, 4-1)

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης)

  1. Καλαχάνη, Μπεκιάρη, Γαρδέρη, Μπακομήτρου, Χυδηριώτη, Αντωνίου, Μπινιάρη, Κωνσταντά, Μπερίκου, Μανιάτη, Χουζούρη, Χέλμη, Λαδοπούλου, Ξανθοπούλου, Γρηγοριάδη

ΝΟ Λάρισας (Βασίλης Κουνδουράκης)

  1. Καζάνα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Τζίμα, Μπενέκου Α., Φλώρου Μ., Φλώρου Χ., Μπενέκου Ι., Τσιγαρίδα, Πατούνα, Μιγδάνη, Θεοχάρη, Ιωακείμ, Λαμπρονίκου

Πρωινή προπόνηση για τον Ιστορικό στη Νέα Σμύρνη (Vid)

Previous article

Η Magic Fresh συνεχίζει να στηρίζει το Χάντμπολ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up