Έχασαν τα κορίτσια στον Φάρο με 58-52

Σε ένα παιχνίδι που μόνο αγώνας δεν ήταν ο Φάρος κατάφερε να κάνει ανατροπή του σκορ και με την βοήθεια της διαιτησίας να κερδίσει το ντέρμπι της δεύτερης θέσης με 58-52

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και είχε προβάδισμα στο σκορ με μια εξαιρετική Σπαθάρου όπου πέτυχε 21 πόντους.

Ο Φάρος μετά το κακό ξεκίνημα πλησίασε στο σκορ αλλά ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής . Στο φινάλε εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες με φάουλ των κυανερύθρων όπου μόνο οι διαιτητές τα έβλεπαν και πήρε και μια μικρή διαφορά έξι πόντων.

Η Τζόνσον ήταν η κορυφαία από τις νικήτριες που ολοκλήρωσαν τον α΄ γύρο μόνες δεύτερες στην βαθμολογία ένα σημαντικό επίτευγμα για νεοφώτιστη ομάδα.

Να αναφερθούμε πως πριν την έναρξη του αγώνα υπήρχαν 20 άτομα έξω από το γήπεδο της Δραπετσώνας όπου περίμεναν και μόλις εμφανίστηκαν οι λιγοστοί φίλαθλοι του Πανιώνιου κινήθηκαν προς το ένα αυτοκίνητο και πέταξαν καπνογόνο μέσα σε αυτό.

Οι 2 άνθρωποι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο βγήκαν έξω από αυτό και εκεί τους έκαναν τραμπουκισμούς χωρίς την παρουσία αστυνομίας και μάλιστα τους έκλεψαν και ένα τσαντάκι με χρήματα και δικηγορικά έγγραφα.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου πλέον το λόγο τον έχει η ανύπαρκτη αστυνομία που έπρεπε να ήταν στο γήπεδο όπως κανονικά πρέπει να βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Επίσης να σημειώσουμε την απαράδεκτη κίνηση των γηπεδούχων όπου ενώ τους έβλεπαν πως υπήρχαν τα συγκεκριμένα άτομα έξω από το γήπεδο δεν ειδοποίησαν κανέναν καιμε την ανοχή τους άφησαν να γίνουν όσα έγιναν.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ.- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 58-52  

Διαιτητές: Μηλαπίδης-Ορφανός Ιορ. 
Δεκάλεπτα: 13-22, 26-28, 40-41, 58-52
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης): Γκριτζά 2, Καλογήρου 3, Γούναρη 3(1), Παπαμιχαήλ 8, Μαγκλάρα 6, Κεχαγιά 12, Διέλα 5(1), Τζόνσον 15, Ουόκερ 4.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκλας): Τζόνσον 6, Σπαθάρου 21(2), Τσιαδή 1, Χίλι 10, Σεμανιάκου 3(1),Θεοδωρομανωλάκη 3(1), Στεφανίδου, Παπαδοπούλου, Γρηγορίου 8(2), Μπόνη