ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι έχουν τα πράγματα για όλους τους «υποψήφιους» προέδρους της ΚΑΕ κύριοι…

0

Ο Διονύσης Κοκκινάκης με μια ανάρτηση στα social media ξεκαθαρίζει και τοποθετείται προσωπικά για το θέμα της ΚΑΕ Πανιώνιος

Με μια προσωπική τοποθέτηση ο Διονύσης Κοκκινάκης ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο της ΚΑΕ με την προσωπική του τοποθέτηση στα social media

Αναλυτικά η προσωπική τοποθέτηση

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν οι φίλοι Πανιώνιοι , ότι προτάσεις σαν του κου Μαργέτη, μόνο κακό έχουν κάνει στον σύλλογο.

Η ανδρική ομάδα αυτή τη στιγμή ανήκει στον ερασιτέχνη το οποίο σημαίνει, ότι οποιαδήποτε πρόταση με ιδιωτικό συμφωνητικό και χωρίς εξασφαλίσεις, σημαίνει ότι δίνω την τραπεζική μου κάρτα μαζί με το pin σε κάποιον άγνωστο. Αν αύριο ο κάθε υποψήφιος πρόεδρος της ομάδας αποχωρήσει, γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί , γιατί μάτωσε οικονομικά , γιατί, γιατί, γιατί, οι οφειλές τον ερασιτέχνη βαρύνουν. Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης δεν πληρωθεί ,θα πάει στο αθλητικό δικαστήριο με το φύλλο αγώνα και όχι με το συμφωνητικό. Στο φύλλο αγώνα η λέξη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναγράφεται , ούτε Κοκκινάκης ,ούτε Μαργέτης ,ούτε κανείς. Θα πληρώνει λοιπόν ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τα γούστα του καθένα;…Όχι πια.

Βάση νόμου, δεν μπορεί ερασιτεχνικός σύλλογος να κάνει συμφωνητικό με οποιονδήποτε ιδιώτη-επενδυτή. Δεν μπορούμε ούτε να πουλήσουμε ούτε να παραχωρήσουμε και στο κάτω κάτω ,δεν θέλουμε. Κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε καταστάσεις και όχι να κάνουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Όσο αφορά δε την μελλοντική ΚΑΕ, ας επικοινωνήσει πρώτα ο υποψήφιος πρόεδρος με τον προηγούμενο πρόεδρο, να γίνει η εκκαθάριση και τότε να έρθει σε ανοικτή ΓΣ του συλλόγου να κάνει την πρόταση του μπροστά σε όλους μας. Αυτό θεωρώ είναι το σωστό, αυτό θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους.

19 Μαΐου – Ημέρα μνήμης – Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Previous article

Ορίστηκε την Τετάρτη 26/5 ο εξ αναβολής αγώνας με Μοσχάτο

Next article
Login/Sign up