ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Έτοιμος ο Ιστορικός για το δύσκολο ξεκίνημα

0

Ο Πανιώνιος ξεκινά την καινούρια σεζόν με μια νέα ομάδα νεαρών ποδοσφαιριστών πλαισιωμένη από μερικούς έμπειρους παλιούς

Θα μπορούσε να μπει ένας τίτλος για τον φετινό Πανιώνιο “Χρονιά επιβίωσης” αλλά για τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου αυτό γίνεται κάθε χρόνο σε κάθε νέο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος όμως φέτος ξεκινά με το -6 που αν δεν καλυφτεί γρήγορα θα υπάρξει πρόβλημα για τα επερχόμενα play out του τέλους της χρονιάς.

Μια ομάδα μαθημένη στα δύσκολα που πάντα περπατούσε μονοπάτια κακοτράχαλα και ανηφορικά, μια ομάδα που πάντα είχε κόντρα όλο το σύστημα και κανείς μα κανείς ποτέ δεν την ευνόησε, αντιθέτως ότι απέκτησε το απέκτησε πάντα με το σπαθί της και τον ιδρώτα και το αίμα των ποδοσφαιριστών της.

Αυτή η ομάδα και φέτος με πιτσιρίκια με πνευμόνια μαζί με τους έμπειρους που θα είναι δίπλα τους θα μπορέσουν να κάνουν το αδύνατο δυνατό.

Κάποιος μεγάλος έλεγε πως “Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει” και ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει φέτος με μπροστάρη τον προπονητή του τον Απόστολο Μάντζιο και όλους αυτούς που θα σταθούν δίπλα του για την μεγάλη ανατροπή μια ανατροπή που θα είναι πολύ δύσκολη απέναντι σε όλους και όλα.

Να πούμε για αυτούς που ήρθαν φέτος στην ομάδα που είναι οι:

Παπανικολάου, Λυμπεράκης, Κιάκος, Ευαγγέλου, Χρούσιελ, Κραγιόπουλος, Δούμτσιος, Αραμπούλι, Μπαξεβάνος, Σέλκος, Μιλόγεβιτς, Εμμανουηλίδης.

Υ.Γ Όλοι οι Πανιώνιοι ανεξαιρέτου φύλου, ηλικίας πρέπει να στηρίξουμε αυτή την ομάδα. Δουλειά του κάθε φίλαθλου είναι να είναι στις εξέδρες της ομάδας να φωνάζει να χειροκροτεί γι’ αυτή και να κάνει πάντα καλοπροαίρετη κριτική. Δεν είναι δουλειά μας το πως θα παίξει η ομάδα και τι σύστημα θα ακολουθήσει αυτή είναι δουλειά αυτών που πληρώνονται και εκτίθενται δημόσια σε όλους.

Τσακίρης Λάμπρος

Το Fantasy της Super League είναι διαθέσιμο παίξε τώρα

Previous article

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλου για τη Νέα Σμύρνη

Next article
Login/Sign up