Εσείς θα είσαστε οι Πρωταθλητές της καρδιάς μας Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 67-53 (Vid)

Δεν μπόρεσαν μάλλον δεν τους άφησαν σήμερα οι «Πάνθηρες» του Μελέτη να πάρουν το πρωτάθλημα παίδων και έχασαν από την διαιτησία με 67-53

Σήμερα αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά ότι η «μασονία» του Μπάσκετ έχει όνομα και δεν είναι άλλο από τον Παναθηναϊκό του Βασιλακόπουλου. Δεν γίνεται κύριοι της ΕΟΚ να υποστηρίζεται τόσο φανερά και απροκάλυπτα τον Παναθηναϊκό σε ένα πρωτάθλημα Παίδων. Σε αυτές τις ηλικίες κύριοι φτιάχνονται αθλητικές συνειδήσεις αθλητικά ιδεώδη, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επεμβαίνετε έτσι σε αθλητές όπως σήμερα.

Πάμε να δούμε τι έγινε σήμερα στον αγώνα:

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες μπήκαν δυνατά και έπαιζαν και από τις δύο μεριές δυνατές άμυνες και ήταν δύσκολο να πετύχεις καλάθι κάτω από την ρακέτα.

Ο Πανιώνιος είχε δύο άστοχα σουτ τριών πόντων ενώ είχε και καλά κλεψίματα στην μέση του πρώτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 9-8 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά με 19-10 αλλά με μία διαιτησία που μόνο αμερόληπτη δεν ήταν και έπαιζαν καθαρά Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος δεν έβρισκε την λύση στις επιθέσεις που έκανε και έχανε πολλά καλάθια κάτω από την ρακέτα αλλά και από την γραμμή των τριών πόντων. Έτσι ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε και ανέβασε την διαφορά στους δεκατρείς πόντους πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πανιώνιος έκανε μια αντεπίθεση κατάφερε και μείωσε το σκορ στους οκτώ πόντους αλλά στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου είχε λάθη κάτω από την ρακέτα του Παναθηναϊκού όπου τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και βρήκε το τέλος του ημιχρόνου τον Παναθηναϊκό μπροστά με 35-20.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ξεκίνησε με πολλά άστοχα τρίποντα και δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις. Λόγω της αστοχίας και των λαθών ο Παναθηναϊκός κατάφερε και μπήκε κάτω από την ρακέτα του Πανιώνιου και ανέβασε το σκορ έξι λεπτά πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου σε 39-20.

Έτσι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό μπροστά με πολλά διαιτητικά λάθη και τεχνικές ποινές στον πάγκο του Πανιώνιου με 46-28.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος βρήκε την ψυχή και την δύναμη και έφτασε κοντά στο σκορ τον Παναθηναϊκό και τριάντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα είχε σκορ που τον έκανε πρωταθλητή Ελλάδος με 64-53. Αλλά με πολλά λανθασμένα σφυρίγματα από του «γκρίζους λύκους» στα τελευταία λεπτά έδωσαν την νίκη στον Παναθηναϊκό με 67-53. Έτσι περιμένουμε τον επόμενο αγώνα μεταξύ του Προμηθέα και της ΔΕΚΑ για να δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος στους Παίδες.

Σε τριπλή ισοβαθμία Πανιώνιου, Παναθηναϊκού και ΔΕΚΑ ο Πανιώνιος βγαίνει πρωταθλητής. Σε διπλή ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό ο Παναθηναϊκός βγαίνει πρωταθλητής.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια σε αυτή την υπέροχη ομάδα του Κ. Μελέτη και σε αυτά τα Πανθήρια που κόντρα σε όλους και όλα κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ. Ο Πανιώνιος στηρίζεται σε αυτά τα παιδιά των ακαδημιών του για ένα καλύτερο μπάσκετ με αθλητές που έδειξαν ήθος και αθλητισμό μέσα στο γήπεδο. Για εμάς θα είσαστε οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ της καρδιάς μας. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά!!!!!