ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Στα “δύσκολα” πάντα θα υπάρχει ένας “Σκουλάς”

0

Σήμερα μάθαμε ότι ο Μανώλης Σκουλάς το “καλό” παιδί από την Θεσσαλία θα διευθύνει την ρεβάνς της Τούμπας

Θα μου πείτε τυχαίο αλλά δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε γιατί τόσο τύχη δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Λοιπόν ο κύριος Σκουλάς εκτός από το φετινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μέσα στην Νέα Σμύρνη στις 24/9, μας έχει “σφυρίξει” και ένα ακόμα παιχνίδι πέρυσι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στη Νέα Σμύρνη πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Θα μου πείτε ο Πανιώνιος έχασε εκείνη την ημέρα χωρίς να παίξει μπάλα και με όλη την ομάδα στην άμυνα φυσικά δεν είχε καμία ελπίδα στον επαναληπτικό επάνω στην Τούμπα για να περάσει στο τελικό του Κυπέλλου.

Επίσης ο κύριος Σκουλάς και η κυρία Κουρομπύλια μας είχαν σφυρίξει και στις 8/1/2019 στον αγώνα της 5ης φάσης στην πρώτη αγωνιστική στους “Ζωσιμάδες” πάλι στο Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλά αναρωτιόμαστε τόσο τυχαίο βρε παιδί μου όταν έχει “ζόρια” ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στον δρόμο του ένας Σκουλάς? Απλά ερώτηση κάνουμε και φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση από κανέναν.

Πάντως θέλουμε στην Τούμπα ο κύριος Σκουλάς και οι βοηθοί του να είναι σωστοί απέναντι και στις δύο ομάδες και όχι να τα βλέπουν όλα ασπρόμαυρα και ας αφήσουν να περάσει ο καλύτερος γιατί πλέον με την φετινή διαιτησία τα έχουμε δει όλα δεν θέλουμε να δούμε και άλλα.

Προβλήματα για τον Πανιώνιο με Μασούρα και Κόρμπο

Previous article

Η προετοιμασία της ομάδας Βόλεϊ των ανδρών για τα play off (Pics)(Vid)

Next article
Login/Sign up