ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ερασιτέχνης: “Οι λόγοι που διεξάγονται οι εκλογές στις 9 Δεκεμβρίου”

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ερασιτέχνης και εξηγεί τους λόγους πραγματοποίησης των εκλογών της 9ης Δεκεμβρίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη

Προς ενημέρωση των μελών, φιλάθλων και φίλων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. σχετικά με την απόφαση για τη διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις αρχαιρεσίες της 9-12-2020 αναφέρουμε τα εξής:

Με βάση τον προσφάτως ψηφισθέντα και ισχύοντα αθλητικό νόμο και τις σχετικές νέες διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τέθηκαν αυστηρότερες  προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας και εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Μεταξύ αυτών, πέραν της εναρμόνισης του καταστατικού, είναι και η εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου να έχει λάβει χώρα σε εκλογές υπό την παρουσία δικηγόρου ως δικαστικού αντιπροσώπου, αλλιώς η εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ δεν γίνεται δεκτή.

Με δεδομένο ότι ως τελευταία ημερομηνία για να καλυφθεί η τελευταία αυτή προϋπόθεση ορίστηκε από τη ΓΓΑ η 9η Δεκεμβρίου 2020, ήταν επιβεβλημένη η απόφαση για τη διεξαγωγή εκλογών την ημέρα αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Σύλλογος θα ευρισκόταν εκτός μητρώου ΓΓΑ, με σοβαρότατες συνέπειες (ανάκληση της αθλητικής του αναγνώρισης, μη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε αθλητική ομοσπονδία οποιουδήποτε αθλήματος από όσα καλλιεργεί, ουδεμία δυνατότητα επιχορήγησης, γενικώς ή ειδικώς, λόγω κορονοϊού κλπ). Η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών θα λάβει χώρα με τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονική ψηφοφορία, ώστε να καλυφθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της τρέχουσας περιόδου.

Μακριά από εμάς οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία περί δήθεν προσπάθειας μεθόδευσης αποτελεσμάτων και λοιπών αστήρικτων απόψεων που αιωρούνται. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ είναι ανοικτός σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του, συμπορεύεται μαζί τους και χρειάζεται τη συμμετοχή τους στα κοινά και τον παλμό τους. Εάν για τους ιδιαίτερους λόγους της παρούσας συγκυρίας κάποιοι δεν δύνανται να μετάσχουν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τους καλούμε όλους, φιλάθλους και φίλους του Συλλόγου, είτε να εγγραφούν μαζικά ως νέα μέλη, είτε, όσοι είναι ήδη μέλη, να επαναδραστηριοποιηθούν, ώστε στο εγγύς και απώτερο μέλλον να διευρυνθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η φίλαθλη βάση του Πανιωνίου ΓΣΣ που θα έχει λόγο, έργο και ψήφο στα κοινά του Συλλόγου.

Άρης Η Μισαηλίδης

Πάνθηρες: «Καθαρό αέρα επειγόντως»

Previous article

Κώστας Δήμου: “Πιστεύω στις δυνατότητές μας και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο”

Next article
Login/Sign up