ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ερασιτέχνης Πανιώνιος: “Καλό ταξίδι Βασίλη”

0

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος Γ.Σ.Σ εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή όπου υπήρξε αθλητής του συλλόγου από το 1969 έως και το 1974

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. και το τμήμα Στίβου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή που υπήρξε αθλητής του συλλόγου και πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις με την «κυανέρυθρη» φανέλα σε πανελλήνια πρωταθλήματα και Μεσογειακούς αγώνες. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ως αθλητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ήταν πανελληνονίκης στο δέκαθλο, το 1969 και το 1974, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στους Μεσογειακούς αγώνες το 1971.

Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. αποχαιρετά έναν εξαίρετο αθλητή που διακρίθηκε για τις αγωνιστικές επιδόσεις του και το ήθος του, εντός και αγωνιστικών χωρών, με την συνεχή συμμετοχή του στα κοινά του ελληνικού αθλητισμού και του στίβου, ενώ συλλυπάται θερμά τους οικείους του Βασίλη Σεβαστή.

Ο εκλιπών ήταν ο τρίτος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ που ανήκε και είχε προέλθει από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., μαζί με τον Ηλία Μισαηλίδη και τον Γιώργο Μαρσέλο.

Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. θα αποστείλει στεφάνι στην κηδεία του Βασίλη Σεβαστή.

Καλό ταξίδι, Βασίλη.

Λύγισε στο β’ ημίχρονο και έχασε με 13-5 ο Πανιώνιος στο Πόλο αντρών

Previous article

15 χρόνια προσφορά ζωής από τους Πάνθηρες

Next article
Login/Sign up