ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ερασιτέχνης από την αρχή με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες

0

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου πλησιάζουν στον Ερασιτέχνη. Η προκήρυξη αναφέρει την 9η Δεκεμβρίου ως την ημέρα που θα δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές ή θα παραμείνει η υπάρχουσα διοίκηση. Θυμίζω πως την προεδρία διεκδικεί ο νυν πρόεδρος, Αρης Μισαηλίδης και το πρώην μέλος του Δ.Σ., Διονύσης Κοκκινάκης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Από τη μία έχουμε το παλιό και από την άλλη το νέο. Είτε δηλαδή ο Πανιώνιος θα πορευτεί με την υπάρχουσα διοίκηση και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν ή θα αλλάξει πλώρη, βάζοντας νέες ιδέες, καινοτόμες που συμβαδίζουν με την εποχή. Με αυτό που ζούμε σήμερα, το 2020.

Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν από τα ταμειακώς εντάξει μέλη που θα πάνε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Ιστορικού για να ψηφίσουν, καλό θα είναι να σκεφτούν πραγματικά τι θέλουν και πως θέλουν να δουν τον Ερασιτέχνη από δω και πέρα. Θέλουν να τον δουν στάσιμο ή πρωταγωνιστή;

Εγώ τον θέλω ΠΑΝΤΑ πρωταγωνιστής σε όλα τα σπορ. Από την ενόργανη και το σκάκι, μέχρι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Τα 130 χρόνιας ιστορίας αυτού του συλλόγου λένε πολλά. Για το λόγο αυτό θα επέλεγα τον Διονύση Κοκκινάκη διότι ο Ιστορικός χρειάζεται νέα πρόσωπα με νέες ιδέες που τολμούν και ό,τι λένε το κάνουν πράξη. Δεν λένε άλλα και πράττουν άλλα. Και ο κ. Κοκκινάκης μπορεί να έχει μια αγαστή συνεργασία με όλα τα τμήματα του συλλόγου και μπορεί να τα κάνει να πρωταγωνιστήσουν. Είναι λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο ξεκινάει από την αρχή, το μπάσκετ επίσης από την αρχή (έστω κι αν η χρονιά δεν είναι όπως την θέλουμε), το ίδιο να κάνει και ο Ερασιτέχνης. Να ξεκινήσει από την αρχή.

Ωστόσο, αυτό που περιμένουμε από τους δύο «μονομάχους» (μιας και το πρώην επίσης μέλος του Δ.Σ., Νίκος Παρασκευόπουλος αποφάσισε να κάνει πίσω διότι όπως εξήγησε δεν θα έπρεπε να γίνει τόσο άμεσα η διαδικασία εν μέσω πανδημίας, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά βάζει την δική του υγεία και των μελών πάνω απ’ όλα), είναι να δούμε ποιοι θα απαρτίζουν τα δύο ψηφοδέλτια.

Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα… Μείνετε συντονισμένοι και κάντε το σωστό για το σωματείο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κυριάκο Τσίχλα από τον ερασιτέχνη

Previous article

“Αυτοκτόνησε” ο Απόλλωνας στη Ριζούπολη ισόπαλος 3-3 με τον Βόλο

Next article
Login/Sign up