ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ για Γ’ Εθνική: “Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας αλλιώς έχει υποβιβασμό”

0

Η Επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί όλα τα σωματεία της Γ’ Εθνικής να καταθέσουν απόφαση του Δ.Σ τους αν θέλουν να συνεχίσουν με τον πρώτο γύρο αλλιώς θα υποβιβαστούν κατηγορία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Συμπληγάδες και παραλογισμοί του 1921

Previous article

“Το Καλαμάκι” νέος χορηγός στο Χάντμπολ του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up