ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΠΣΑΠ κατά όλων

0

Ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών εξέδωσε καυστική ανακοίνωση κατά πάντων… για τις κωμικοτραγικές σκηνές που ζουν οι ποδοσφαιριστές της SL2 και Football League

Επίθεση προς όλους κάνει ο ΠΣΑΠ για την αβεβαιότητα που επικρατεί στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου (Super League 2 και Football League) της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ηταν 12 Μαρτίου όταν ανακοινώθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της Super League 2 & Football League και έκτοτε έχουν παρέλθει περίπου 6 μήνες. Για την ακρίβεια 180 ημέρες, σχεδόν μισό ημερολογιακό έτος αγωνιστικής απραξίας, αλλά τίποτα δεν οργανώθηκε ως όφειλε από τους αρμόδιους. Αντ’ αυτού ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον και το σήμερα φαντάζει το ίδιο απαισιόδοξο με το χθες, αφού ακόμη και τώρα κανείς δεν δύναται να πει με βεβαιότητα όχι πότε θα αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά ούτε καν πόσες κατηγορίες θα υπάρξουν.
Πόσο δε τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, παρότι βρισκόμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο. Την ίδια στιγμή σε αρκετές χώρες του εξωτερικού έχει υπάρξει προγραμματισμός όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για εκείνες των επόμενων ετών.
Υπό αυτές τις συνθήκες καταλήγουμε, μετά λύπης, σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Πραγματικά πιστεύουμε πως δεν θέλετε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του αθλήματος και τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, ενώ αδιαφορείτε για τους πάνω από 600 των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν καθημερινά στο απόλυτο σκοτάδι.
Κύριοι είναι, δυστυχώς, ήδη αργά…

Δεν έχει γίνει καμία κρούση σε Λινάρδο από ΚΑΕ Πανιώνιος

Previous article

Πάνθηρες – Συλλεκτικά κασκόλ και tshirt για τα 130 χρόνια του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up