ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Επιτέλους κάποιο φως στο αδιέξοδο της ενόργανης από τον “ΟΡΦΕΑ” (Pics)

0

Ένα τμήμα του Πανιωνίου που εδώ και σχεδόν 2 χρόνια ήταν χωρίς χώρους προπονήσεων λόγω των καταστροφών που είχε υποστεί από την νεροποντή που κάλυψε όλους τους χώρους του τμήματος

Σήμερα μπορεί πλέον να φαίνεται το «φως» στο τούνελ της επανέναρξης των προπονήσεων του τμήματος στους χώρους του λόγω της βοήθειας από τον «Ορφέα» αλλά και τον συνοδοιπόρο Φώτη όπου με την καταπληκτική εργασία του στους χώρους η αίθουσα έδειξε κάτι από τα παλιά.

Μιας και ευχαριστούμε τις προσφορές όλων ως Panionia-Idea αξίζει να ευχαριστήσουμε και την κυρία Ντίνα Δήμα όπου ως ειδική γραμματέας της ομοσπονδίας κράτησε ζωντανές τις αγωνιστικές ομάδες του Πανιωνίου, παραχωρώντας μέσω της ομοσπονδίας την οποία ευχαριστούμε και αυτή, τον χώρο προπονήσεων της εθνικής ομάδας για τις αγωνιστικές ομάδες του Πανιωνίου.

Επίσης να προσθέσουμε ότι οι έφοροι του τμήματος της ενόργανης κάλυψαν την μετακίνηση και την διαμονή στην Θεσσαλονίκη του προπονητή και του ασημένιου έφηβου Πανελληνιονίκη της ενόργανης του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο και συνοδοιπόρο Φώτη για την καταπληκτική εργασία που έκανε η εταιρία του, στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.

Αν και μας γνωστοποίησε ότι δεν θέλει να διαφημιστεί η επιχείρησή του (πράγμα που θα σεβαστούμε), εμείς οφείλουμε να αναδεικνύουμε αυτές τις πράξεις.

Είναι κινήσεις όπως αυτές, που χρειαζόμαστε από όλους όσοι αγαπούν τον Σύλλογό μας. Αν είμαστε ενωμένοι, ενεργοί και συμμέτοχοι για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου, ο Ιστορικός θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής στον αθλητισμό και πολιτισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Τα παιδιά της ενόργανης μπορούν πλέον να διαθέτουν έναν χώρο καθαρό, υγιή, αντάξιο του επιπέδου του τμήματος αυτού του Συλλόγου.

Με μερικές προσθήκες οργάνων (τα οποία καταστράφηκαν όταν ο χώρος υπέστη τις πρόσφατες ζημιές) οι αθλητές θα μπορούν και πάλι να γεμίσουν ζωή την αίθουσα από την οποία ξεκίνησαν τόσοι και τόσοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες (όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας).

Ελπίζουμε σύντομα να βρούμε και τις υπόλοιπες λύσεις ούτως ώστε να ευχηθούμε γρήγορα «καλές προπονήσεις».

 

Το video του τμήματος Βόλεϊ του Ιστορικού με πολλές υποσχέσεις

Previous article

Στις 9 Αυγούστου το ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού τμήματος

Next article
Login/Sign up