Επιστρέφει η Σταμπούρλου στον Πανιώνιο

Την επιστροφή της Πωλίνας Σταμπούρλου ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ του Ιστορικού

Η Πωλίνα Σταμπούρλου επέστεψε στην αγαπημένη της ομάδα, αλλά όχι ως αγωνιζόμενη μέσα στα παρκέ των γηπέδων αλλά ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του γυναικείου τμήματος μπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση της διοικούσας έχει ως εξής:

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του ΔΣ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ για ανάθεση της συνδρομής στη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ στα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Χανιωτάκη, η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ υποδέχεται στους κόλπους της, την Πωλίνα Σταμπούρλου, η οποία μετά από απουσία ενός έτους και ολοκληρώνοντας την ένδοξη αθλητική της καριέρα, επιστρέφει πλέον στην ομάδα της καρδιάς της, για να αναλάβει νέα καθήκοντα. 
Ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανοιχτή Πρόσκληση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, η Πωλίνα Σταμπούρλου αναλαμβάνει από σήμερα το ρόλο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος του Γυναικείου Μπάσκετ, με αυξημένες αρμοδιότητες, όπως η προβολή κάθε αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής δραστηριότητας του τμήματος, η εκπροσώπηση του τμήματος σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις, η προσέλκυση ενδιαφέροντος και νέων υποστηρικτών.
Μάλιστα, η επιστροφή της Πωλίνας Σταμπούρλου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ συνδέεται άρρηκτα με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ με την εταιρία “My massage Inner Massage Treatment ”, της οποίας συνιδιοκτήτης τυγχάνει και η ίδια. 
Η εταιρία “My massage Inner Massage Treatment ”, αναδεικνύεται πλέον ως ένας από τους βασικούς Υποστηρικτές του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής του
Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ