ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή της ΠΑΕ Πανιώνιος στην ΚΕΔ να οριστούν διεθνείς διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια

0

Η ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ για να οριστούν διεθνείς διαιτητές στα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια του Πανιωνίου

Η ΚΕΔ μετά την επιστολή της ΠΑΕ Πανιώνιος για να οριστούν διεθνείς διαιτητές στα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια για τον Πανιώνιο, έπραξε κατά το ήμισυ για τον ορισμό διεθνών διαιτητών μετά την “σφαγή” στην Λάρισα από τον Ζαχαριάδη.

Τι εννοούμε, ο Ευαγγέλου που τοποθετήθηκε διαιτητής στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν είναι διεθνής , ΑΛΛΑ διεθνή είναι ο Σιδηρόπουλος.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά την “σφαγή” που έπεσε μέσα στην Λάρισα με τον Ζαχαριάδη να αφήνει την Λάρισα να παίζει δυνατά με αγκωνιές και κλωτσιές σε Τσιλούλη και Παπανικολάου, Οικονομίδη. Στην περίπτωση του Παπανικολάου στο κόρνερ που κέρδισε ο Πανιώνιος στο α’ ημίχρονο και ο παίκτης της Λάρισας (Γκαζάλ) ο οποίος ήδη είχε κίτρινη κάρτα από το 25′ του τραβάει αγκωνιά και ήταν δεύτερη κίτρινη και κόκκινη από ημίχρονο πριν αποβληθεί ο Ντομίνγκεζ.

Στην περίπτωση Τσιλούλη, Οικονομίδη ο ίδιος παίκτης της Λάρισας του βγαίνει με τάκλιν με παρατεταμένες τις σκάρες των παπουτσιών του και δεν δίνει ούτε φάουλ φυσικά ούτε κίτρινη (κόκκινη).

Μετά από αυτό ο προπονητής της Λάρισας βλέποντας ότι ο παίκτης του ήδη έχει αποφύγει την κόκκινη τον αντικαθιστά στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Φυσικά και η κάρτα, κάρτες στον Ντομίνγκεζ όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε άλλα άρθρα ήταν στην καθαρή φαντασία του Ζαχαριάδη.

Ο Ευαγγέλου στο Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Previous article

Στον Πανιώνιο ο Τζούλιο Μπεζάνι

Next article
Login/Sign up