ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή ΠΣΑΠ σε Αυγενάκη και Μαυρωτά

0

Με μια νέα επιστολή προς τους αρμόδιους της ΓΓΑ και τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο ΠΣΑΠ τους καλεί να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στην Football League

Ο ΠΣΑΠ με νέα επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ κύριο Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την νέα αναβολή της συζήτησης από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, του αιτήματος της Football League για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομαδικές προπονήσεις που αρχικά μετατέθηκε από την Παρασκευή 15/01 για την Τρίτη 19/01 και δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ μάλιστα κλείνει την επιστολή του προς τους αρμόδιους και τους ενημερώνει ότι οι ποδοσφαιριστές εκτός από την καταστροφική ζημιά που έχουν υποστεί στην αθλητική και επαγγελματική τους υπόσταση, πολλοί από αυτούς έρχονται αντιμέτωποι και με το «φάντασμα» της κατάθλιψης.

Αναλυτικά η επιστολή του ΠΣΑΠ

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας μεταφέρουμε την ανησυχία αλλά και τον προβληματισμό μας για την μεγάλη καθυστέρηση της εξέτασης από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων του αιτήματος των ομάδων της Football League, για την αναγκαία όσο ποτέ έναρξη των ομαδικών προπονήσεων τηρώντας πάντα το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείτε και από τις κατηγορίες Super League 1 & Super League 2, τα πρωταθλήματα των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αρχική ενημέρωση που υπήρχε προς εμάς ήταν πως το σχετικό αίτημα θα συζητηθεί την περασμένη Παρασκευή 15/01, αλλά προφορικά μας μεταφέρατε πως λόγω κυβερνητικής απόφασης η επιτροπή θα ασχοληθεί με άλλους κλάδους, όπως και έγινε, ενώ δεσμευτήκατε πως τα θέματα του αθλητισμού θα μεταφερθούν την Τρίτη 19/01.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά διαπιστώνετε πως οδεύουμε σε ακόμη μια αναβολή, αφού ούτε σήμερα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για το φλέγον ζήτημα μας. Την ίδια στιγμή γινόμαστε μάρτυρες αποφάσεων για την λειτουργία όλο και περισσότερων κλάδων εργαζομένων που σε σχέση με τον δικό μας δεν εφαρμόζουν ούτε τα μισά μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον Covid-19.

Λόγω των παραπάνω σας ζητούμε να ενεργήσετε ως προς τη διευθέτηση του δίκαιου αιτήματός μας, ώστε να επιστρέψουν, αρχικά, οι ομάδες της Football League στις ομαδικές προπονήσεις και ύστερα να επιτραπεί η εκκίνηση του πρωταθλήματός της.

Σας τονίζουμε, για άλλη μία φορά, πως πρέπει άμεσα να δώσετε λύση στους εκατοντάδες των ποδοσφαιριστών που πλέον πέρα από την καταστροφική ζημιά που έχουν υποστεί στην αθλητική και επαγγελματική τους υπόσταση, πολλοί από αυτούς έρχονται αντιμέτωποι και με το «φάντασμα» της κατάθλιψης.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Μπαντής

Πάνθηρες: “Χρόνια Πολλά Αλτάυ”

Previous article

Κοινή ανακοίνωση από ΕΟΚ και ΠΣΑΚ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στο μπάσκετ

Next article
Login/Sign up