ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Επί ποδός οι Πάνθηρες το Σαββατοκύριακο

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες και καλούν όλο τον κόσμο του Πανιώνιου να βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα το Σάββατο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η ανακοίνωση των Πανθήρων έχει ως εξής:

Για μας οι γιορτές ήταν οι δρόμοι. Τα βαψίματα, το κυανέρυθρο χρώμα στα χέρια μετά τις νυχτερινές βόλτες.

Χαλαρώσαμε, κάναμε το χαβαλέ μας και τώρα φοράμε τη στολή πολέμου και παίρνουμε τις θέσεις μας και πάλι στα τσιμέντα!

Σάββατο διπλό ταμπλό για να μπει το 2018, όπως πρέπει. Αρχικό ραντεβού στη Θύρα 3, λίγο πριν τις 15:00, για τον αγώνα ποδοσφαίρου με την Κέρκυρα και από κει κατευθείαν πάνω στο κλουβί για μια κολασμένη Αρτάκης που θα πατήσει στη γη τα σκουλήκια.

Μετά από δύο κερκιδάρες και δύο νίκες, θα πάμε την Κυριακή το μεσημέρι (13:00) να φωνάξουμε για τα κορίτσια του μπάσκετ, στο Αρτάκης, εναντίον του παοκ για να κλείσει το Σαβ/κο όπως πρέπει!

Γερά όλοι, με λαιμούς ξεκούραστους, έτοιμους για νέες βραχνάδες και κλεισίματα!

Υ.Γ. Καλή επιτυχία επίσης, σε πόλο και χάντμπολ.

Υ.Γ. 2 Ενδεικτικό πρωτοσέλιδο στη φωτογραφία, μιας από τις προκρίσεις της ομάδας μας επί του σκουληκιού στο ποδόσφαιρο. Να θυμηθούμε την επιτυχία του γυναικείου μπάσκετ πέρυσι που έμεινε στην Α1, ρίχντας τον αρη στην Α2; Να πούμε για τον φετινό αποκλεισμό τους στο χαριλάου από μας, στο κύπελλο; Ή μήπως για τις εποχές που το μόνο γήπεδο στην Αθήνα που έχανε ο Γκάλης ήταν το Αρτάκης; Η ιστορία γράφει! Τα λέμε αύριο στη λάβα του κλειστού ..

Panthers Club

Ο Οφκίρ μέχρι το Σαββατοκύριακο έρχεται Ελλάδα

Previous article

Πανιώνιος vs Κέρκυρα live το Σάββατο

Next article
Login/Sign up