ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένσταση του Πανιωνίου κατά του κύρους του αγώνα με Ξάνθη

0

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη για την υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού της ακριτικής ομάδας.

Το εξώδικο που είχε κάνει ο Πανιώνιος για τον αγώνα με την Ξάνθη απαντήθηκε από την Λίγκα ότι ο αγώνας θα διεξαγόταν κανονικά. Έτσι η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα των δύο ομάδων (0-0).

Ο Ιστορικός θεωρεί ότι κακώς διεξήχθη το παιχνίδι από τη στιγμή που έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της θρακιώτικης ομάδας και η υπόθεση θα εκδικαστεί από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας την προσεχή Δευτέρα (17/2), μαζί με εκείνη του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. 

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

ο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ Πανιώνιος:«Με βάση την από 11-02-2020 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ της 8.2.2020  για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ  της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, καλείσθε όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30,  συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

 

ΑΙΣΧΟΣ: Σε απολογία ο Πανιώνιος για τον αγώνα με την Ξάνθη

Previous article

“Τελικός” για τις γυναίκες του Πόλο στην Πάτρα

Next article
Login/Sign up