ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενισχύθηκε με άλλες τέσσερις αθλήτριες ο Πανιώνιος στο μπάσκετ γυναικών

0

Ακόμα τέσσερις μεταγραφές κατάφερε και έκανε η ομάδα μπάσκετ των γυναικών του Ιστορικού

Με τέσσερις ακόμα μεταγραφές ενισχύθηκε η ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου στις γυναίκες και πλέον ο Πανιώνιος πηγαίνει του χρόνου ακόμα πιο δυνατός στο πρωτάθλημα Α1 στο μπάσκετ γυναικών.

Τις τέσσερις αθλήτριες τις ανακοίνωσε σήμερα η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ και πλέον ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Τσίκληρας έχει στα χέρια του πολύ δυνατά χαρτιά για να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία φορά η ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού στις γυναίκες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα συνεχίζεται το στάδιο της «μεταβατικής περιόδου» της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα της Α-1 και το Κύπελλο, που σύμφωνα με τις Ειδικές Προκηρύξεις που εξέδωσε την Παρασκευή η ΕΟΚ, θα ξεκινήσουν στις 27.10.2018 και στα μέσα του Οκτωβρίου [για τις ομάδες της Α-1] αντίστοιχα. 

Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή κατέληξε σε οριστική συμφωνία και ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση τεσσάρων καταξιωμένων αθλητριών, ήτοι της Αριστέας Μαγκλάρα, της Ρούλας Καλογήρου, της Ιωάννας Δίελα και της Έφης Γκριτζά, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κοινό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων αποκτημάτων, είναι η καθοριστική συμβολή τους στην περσινή εξαιρετική πορεία του Φάρου Κερατσινίου, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Α-1 Κατηγορίας. Τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, δηλώνουν όλες τους πανέτοιμες να βοηθήσουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να κατακτήσει τους φετινούς του στόχους, ενώ και ο coach Τσίκληρας δηλώνει ικανοποιημένος, γνωρίζοντας τόσο τον άριστο χαρακτήρα τους, όσο και την αγωνιστική τους αξία.

Τέλος, φαίνεται να ναυαγεί οριστικά η πιθανότητα να επιστρέψει στην αγαπημένη της «Πλατεία» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Katie Healy, η οποία αν και βρισκόταν πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου, δέχτηκε μία πολύ δελεαστική πρόταση από το κολλέγιό της στις ΗΠΑ, να στελεχώσει το προπονητικό team της ομάδας του κολλεγίου της και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει πλέον προπονητική καριέρα, εγκαταλείποντας – ως αθλήτρια – το γυναικείο μπάσκετ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον Κώστα Πολίτη

Previous article

Ένας εξαιρετικός Δημήτρης Μιχαηλίδης σήμερα στο Nstv live με πολλές ειδήσεις (Vid)

Next article
Login/Sign up