ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά…

0

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις, είχε γκρίζα τα σγουρά του τα μαλλιά και μου είπε πως απόψε θα γυρίσεις…

Η ΚΑΕ Πανιώνιος άλλαξε χέρια και απ’ ό,τι φαίνεται ένας “παλιός” γνώριμος της αποχωρούσας διοίκησης Αλευρογιάννη έδωσε τα χέρια με τον γιατρό και θα αναλάβει διοικητικά τον Πανιώνιο.

Είναι ο γνωστός κύριος Χριστοδουλόπουλος τον οποίο γνωρίσαμε σε αυτή την “παροιμιώδη” γενική συνέλευση της ΚΑΕ όπου ακούστηκαν πράγματα για τις υπέρ οπαδικές προτιμήσεις για τον Πανιώνιο πολλών από το διοικητικό συμβούλιο του κύριου Αλευρογιάννη.

Δεν γνωρίζουμε αν τώρα τον ξανά έφερε στα πράγματα της ΚΑΕ ο Χρήστος Χριστοδούλου αλλά πιστεύουμε ότι ο εν λόγω κύριος να ξεπέρασε τις φοβίες του ότι τον πολεμούν πολλοί και πλέον να κοιτάξει σοβαρά την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ.

Μια επόμενη ημέρα που δεν θα είναι εύκολη γιατί ο Πανιώνιος μετά την απαξιωτική ήττα που υπέστη από το Λαύριο με 30 πόντους -αλήθεια γιατί 30 ακριβώς πόντους- πρέπει να δει το ρόστερ της ομάδας και να βοηθήσει τον Κρις Χουγκάζ ένα κόουτς που αγαπά τον Πανιώνιο όσο κανείς άλλος από αυτούς που τον διοικούν μέχρι σήμερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κύριος Χριστοδουλόπουλος θα φερθεί σωστά απέναντι σε όλους τους φιλάθλους, οπαδούς αλλά και στους παίκτες της Ιστορικότερης ομάδας στην Ελλάδα και να μην το δει σαν μια ευκαιριακή επένδυση στον “αθλητισμό”.

Ροντρίγκεζ: “Δεν περιμέναμε να δεχθούμε ένα τέτοιο γκολ”

Previous article

Ανιγκό: “Δεν είχαμε καλές θέσεις στο τέλος του αγώνα”

Next article
Login/Sign up