ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο σου Πανιώνιε

0

Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος Βίκος Cola σήμερα να κάνει την υπέρβαση αλλά βγήκε νικητής ο κόσμος του

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola μπορεί να έχασε σήμερα από τον Παναθηναϊκό με 66-89 μέσα στο κλειστό της Αρτάκης, αλλά ο κόσμος του δεν σταμάτησε να τραγουδά σε όλα τα δεκάλεπτα με αυτόν τον υπέροχο Πανιώνιο παλμό από όλους.

Σήμερα ο Πανιώνιος έδειξε ότι θα χτυπήσει πολλά παιχνίδια μέσα στην έδρα του, αν το αφήσουν φυσικά μερικοί, μερικοί και θα κοιτάξει πολλούς αντίπαλους στα μάτια.

Πλέον οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου έχουν αρχίσει να δένονται και να βρίσκονται μεταξύ τους και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα που τόσο τα περιμένουμε. 

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: 66-89

Τα δεκάλεπτα: 14-32, 40-52, 52-74, 66-89

Πανιώνιος(Ζιάγκος): Μίχαλος 5(1), Σακελλαρίου 8(1), Cupkovic 12(2), Σαρικόπουλος 10, Mc Nealy 6, Kravic 1, Δίπλαρος 3, Henderson 5(1), Woodson 13(3), Καμπερίδης 3(1), Μολφέτας, Ραλλάτος

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Παναγιώτου, Κατραχούρας

** Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο δεν ήταν τελείως γεμάτο και όλα αυτά που έλεγαν διάφοροι ότι τελειώνουν τα εισιτήρια κλπ απέτρεψαν πολύ κόσμο για να έρθει στο γήπεδο και να δει την αγαπημένη του ομάδα.

***Στο τέλος του αγώνα υπήρχε μεγάλη ένταση στο γήπεδο, όταν ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα πήγε να φύγει από την πλαϊνή πόρτα του γηπέδου, όπου την βρήκε κλειδωμένη και απέναντί της μία διμοιρία των ΜΑΤ όπου χωρίς λόγο άρχισαν να πετούν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Το κοριτσάκι προφυλάχθηκε από ομάδα Πανθήρων που βρέθηκε εκεί και την έβαλα ξανά στο γήπεδο, αλλά σε ερώτηση ποιός κλείδωσε τις πόρτες και δεν μπορούσε να αποχωρήσει ο κόσμος από το γήπεδο, η απάντηση από επίσημα χείλη ήταν ότι τους είχε πάρει τα κλειδιά η αστυνομία και κρατούσαν τις πόρτες κλειστές.

Αυτά που γίνονται στο κλειστό της Αρτάκης δεν γίνονται ούτε σε γήπεδα της Ουγκάντα. Κύριοι επιτέλους θα πάρει κάποιος την ευθύνη και θα παραιτηθεί από την διοικούσα μετά από αυτά που έγιναν σήμερα?

Θέλουν δεν θέλουν μας πάνε να πληρώσουμε πρόστιμο για την συμπεριφορά φιλάθλων ΟΧΙ μέσα στο γήπεδο αλλά εκτός γηπέδου.

 

Επέστρεψαν στις νίκες οι γυναίκες στο Βόλεϊ (Vid)

Previous article

Πανιώνιε αυτός είναι ο Λαός σου (Vid)

Next article
Login/Sign up