ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣΜΠΑΣΚΕΤ

Εμείς έχουμε 128 χρόνια Ιστορία εσείς?

0

Δεν θα έγραφα αλλά σήμερα το Λαύριο έπεσε στην παγίδα που έστησε και διέδωσε ψευδώς περί τραμπούκων και τραμπουκισμού

Κύριοι της ΚΑΕ Λαυρίου θέλω να σας πω τούτο, η ΚΑΕ Πανιώνιος σωστά και σας απεκάλεσε ψεύτες με πρωταπριλιάτικες ανακοινώσεις. Αν ήταν όλα αυτά που είπατε και στην συνέντευξη τύπου αλήθεια θα ήταν γραμμένα ή στο φύλλο αγώνα των διαιτητών, να αναφερθώ στους συγκεκριμένους πως δεν ήταν ούτε κατά δείγμα ευνοϊκοί προς την ομάδα του Πανιώνιου, αλλά ούτε στην αναφορά της αστυνομίας.

Άρα προς τι οι φαμφάρες και οι “κόντρα” ανακοινώσεις? Θα ήθελα να σας θυμίσω την “πολύ καλή” συμπεριφορά που μας δείξατε τόσο στους φιλάθλους μας όσο και στο όνομα Πανιώνιος που τουλάχιστον κουβαλάει 128 χρόνια Ιστορίας σε όλα τα αθλήματα σε δύο ηπείρους, όπως λέτε και στην τελευταία σας ανακοίνωση.

Κύριοι δεν ξέρω ποιόν έχετε για συμβουλάτορα σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά, αυτός που σας συμβουλεύει για να προσπαθήσετε να “σπάσετε” ένα σχοινί που ούτε κατά διάνοια δεν ήταν ποτέ τεντωμένο μέσα στο κλειστό της Αρτάκης, θέλει τουλάχιστον από τον πρόεδρο της ομάδα σας να του τραβήξει το αυτί και να του πει, ως εδώ χάσαμε από έναν Πανιώνιο όπου ήταν καλύτερος και μας κέρδισε. Τώρα τι ψάχνετε για μπράβους και μπραβιλίκια καλύτερα ψάξτε το στο “λιμάνι” σας εκεί μπορεί να τους βρείτε Καληνύχτα σας.

Θα βρεθούμε του χρόνου με ποιο ισχυρό Πανιώνιο και πιο δυνατή ομάδα γιατί όπως πάλι σας λέω και αναφέρετε και εσείς στην τελευταία σας ανακοίνωση ο Πανιώνιος είναι 128 χρόνια στον αθλητισμό!

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Το πρόγραμμα της μάχης της 5ης θέσης

Previous article

Πόλο: Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος και έχασε 5-6 από τον Εθνικό

Next article
Login/Sign up