Εξάμηνη παράταση πήρε η κατεδάφιση του κλειστού της Αρτάκης (Vid)

Το κλειστό της Αρτάκης πήρε από το δημοτικό συμβούλιο παράταση έως και έξι μηνών μέχρι να κατεδαφιστεί

Το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης πήρε και ψήφισε την απόφαση για παράταση έως και έξι μήνες για την κατεδάφιση του κλειστού της Αρτάκης. Με την αιτιολογία ότι ο δήμος δεν έχει πάρει ακόμα την άδεια ανέγερσης. Φυσικά μόνο ο Γιώργος Κουτελάκης έκανε την εύλογη ερώτηση προς αυτό και τον δήμαρχο ότι αν πάρουν την άδεια ανέγερσης τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο ποιος από αυτούς θα πάρει την ευθύνη να απομακρύνει προσωρινά την ΚΑΕ Πανιώνιος από την φυσική της έδρα και να πάει σε ένα οποιαδήποτε άλλο γήπεδο για να παίξει 2 ή 3 ή 4 αγώνες πολύ σημαντικούς για την παραμονή της στην Α1 της Basket League?

Ήταν μια πολύ σωστή και ορθολογική σκέψη του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κύριου Κουτελάκη που ακόμα περιμένουμε απάντηση από το δημοτικό συμβούλιο.

Τελικά ο κύριος Τζουλάκης ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο -και την πήρε- εξάμηνη παράταση κατεδάφισης. Έως 6μήνες λοιπόν ακόμη υπομονή να πέσει το γήπεδο. Ουσιαστικά βέβαια εάν πέσει πριν την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΚΑΕ Πανιώνιος, τότε και η ΚΑΕ θα ψάχνει έδρα να δώσει κάποιον η κάποιους εντός έδρας αγώνες, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Όσο για τα ερασιτεχνικά σωματεία του Πανιωνίου της Ίριδας του Ίκαρου κλπ, ε εντάξει όπως έχει πει και ο Δήμαρχος -σχετικά με τους αγώνες τους- »να μην βολεύονται στο Αρτάκης να βρούνε μόνιμη λύση». Να είναι έτοιμα να  παίζουν σε άλλη έδρα. Τώρα βέβαια αν εξαντληθεί και η εξάμηνη παράταση, τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης θα έχουν παίξει ολόκληρη τη σεζόν αλλού, απλά για να μην βολεύονται! 

Δείτε το σχετικό video από το Δημοτικό Συμβούλιο: